A nyugati királyság krónikái (The West Kingdom Tomesaga)

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges

Alapjáték(ok) ehhez a kiegészítőhöz:

A nyugati királyság várgrófjai (Viscounts of the West Kingdom)
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 56*87 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 44*68 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 2380,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 56*87 mm Prémium (100 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 44*68 mm Prémium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 2380,- Ft
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Fejleszd és építsd tovább A nyugati királyságot, védd meg a határokat és növeld a befolyásodat az országban! A Nyugati királyság krónikái társasjáték segítségével végre összekötheted A nyugati királyság trilógia mind három részét, és részt vehetsz egy izgalmas utazáson. A kiegészítővel lehetőséged adódik a trilógia részeinél egy-egy alternatív játékmódra, és a játékostársakkal összefogva küzdeni a birodalomért.


A Nyugati királyság krónikái társasjáték egy remek verseny lehetőséget nyújt 2-4 játékos részére. A cél, hogy minél több krónikát gyűjts össze. A játékosok folyamatosan fejlődnek a Nyugati királyság társasjáték trilógia során (A nyugati királyság építőmesterei, A nyugati királyság lovagjai, A nyugati királyság várgrófjai). Minden játék 3 különleges krónikát kínál fel gyűjtésre a játékosoknak. Ezt a három kötetet az első játékos kapja meg, hogy a saját céljára fordítsa ezeket. A három krónika megszerzése további előnyökkel is jár a játék során. Vannak olyan könyvek, melyek egy vagy akár két címert is magukban rejtenek. Az első játékos, aki összegyűjt három azonos típusú címert, kap egy plusz krónikát. A játékosok akkor is kaphatnak krónikákat, ha elsőként vagy másodikként következnek egy játékban. Így összesen három krónikát lehet megszerezni, de ezekért nem jár sem előny, sem címer. Amikor mind a három társasjátékot végigjátszottátok, akkor az a játékos lesz a nyertes, aki a legtöbb krónikával rendelkezik!


A Nyugati Királyság Krónikái kiegészítő lehetővé teszi a kooperatív játékot is mind a három Nyugati királyság társasjátékban!


 

Kooperatív mód A Nyugati királyság építőmesterei társasjátékban:


Ebben az esetben a játékosok összefognak, és együtt építenek fel egy várost, miközben a király legmegbízhatóbb hűbérura folyamatos elnyomásban tartja őket. Minden kör végén (mikor minden játékos végrehajtotta a saját akcióját), jön a hűbérúr lépése. A fő célja nem más, minthogy leigázza a munkásokat, és begyűjtsön bárkit, akit csak akar. Mikor a játék véget ér, minden játékos együtt nyer vagy együtt bukik el.


 

Kooperatív mód A Nyugati királyság lovagjai társasjátékban:


Ebben a verzióban a játékosok együttműködnek, hogy megvédjék a várost és a környező településeket, miközben a király hűbérura folyamatos elnyomásban tartja őket. Minden kör elején a játékosok húznak egy Fenyegetés kártyát. Ezeken olyan feladatok vannak, melyeket a hűbérúr akar, hogy a játékosok teljesítsék, lehetőleg minél hamarabb. Minden forduló végén a játékosok elveszíthetik becsületüket, vagy egyéb következményeit kell elszenvedniük annak, ha nem teljesítették a kártyán leírtakat.


 

Kooperatív mód A Nyugati Királyság Várgrófjai társasjátékban:


Ha a kooperatív módot választjátok, akkor nem más lesz a feladatotok, mint összefogni, és befolyásotokat kiterjeszteni lehetőleg minél nagyobb területre, miközben a király azon dolgozik, hogy hatalmát visszaszerezze. Ebben segítségére van a gonosz és elvetemült hűbérura. Minden kör a hűbérúr akciójával zárul. Ő vagy áthelyezi a játékosok munkásait, vagy a saját dolgozóit teszi le. Mindezt azért teszi, hogy sikerüljön lehelyeznie mind a 20 dolgozóját, vagy csak egyetlen dolgozóját közvetlenül a kastély harmadik emeletére, ezzel a lépéssel pedig a többi játékos azonnal veszít. Viszont, ha a játékosok elég sokáig visszatartják a hűbérurat, amíg a királyság el nem szegényedik vagy meg nem gazdagszik, akkor esélyük lesz legyőzni őt!

A nyugati királyság krónikái (The West Kingdom Tomesaga)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerzők: Shem Phillips,
S J Macdonald
Kiadó: Reflexshop Kft.
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: A nyugati királyság játékok
Címkék: Kooperatív, Középkori, Pakliépítő/ Kockaépítő/ Zsáképítő, Eltérő játékos képességek, Szett gyűjtés,
13570,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
10467,- Ft11630,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat