Kartográfusok

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 5.0
2 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1090,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1090,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Gimnax királynő elrendelte az északi területek helyreállítását. Mint szolgálatában álló térképész megbízást kaptál, hogy feltérképezd ezt a vidéket, kijelentve ezzel, hogy immár Nelos királyságához tartozik. A királynő kiáltványokon keresztül közli, hogy mely területek keltették fel leginkább a figyelmét, és minél sikeresebben deríted fel ezeket, annál több hírnévre tehetsz szert. Ám a feladatod nem ilyen egyszerű, mivel a Dragul is szemet vetett bizonyos területekre, így óvatosan kell meghúznod a vonalakat, amikor igyekszel a királynő által áhított vidékeket felderíteni. Ha sikerrel jársz, elismerik, hogy te vagy a királyság legjobb térképésze!

 

A Kartográfusokban a játékosok egymással versenyeznek, hogy négy évszak alatt minél több hírnév-csillagot szerezzenek. Minden évszakban megrajzolják az általuk feltérképezett terüleket térképét és hírnevet szereznek az alapján, hogy az évszakban mennyire sikerült megfelelniük a királynő kívánalmainak. Az a játékos nyer, aki a tél végére a legtöbb hírnév-csillagot szerzi!

Kartográfusok

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Jordy Adan
Kiadó: Reflexshop Kft.
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Kartográfusok játékok
Címkék: Fantasy, Családi, Terület építés/fejlesztés, Írós & rajzolós, "Roll and Write" játékok,
4990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
2 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Több videóajánló megtekintése után döntöttünk úgy, hogy beszerezzük ezt a játékot is. Nagyon jó döntés volt. Egyre többször játszunk a feleségemmel kettesben és ez a játék kiválóan teljesít ebben a felállásban is.
  Mi a játékhoz kapott fekete ceruzákat elvetettük és (Győri Zolinak és Rékának javaslatára) színes ceruzákkal jelöltük a területeket. Szemet gyönyörködtető asztalképet kaptunk a játék végére. Játék közben elkapott az a kellemes, meditatív érzés, ami szinte minden nap közben felhalmozódott feszültséget levezet. És mindeközben van egy kicsi bizsergető izgalom is, hogy mikor érkezik a szörnyroham. Aki ilyen élményt keres, annak feltétlenül ajánlom kipróbálásra. És még egy pozitívum, ide a végére. Gyönyörűek az illusztrációk. Öröm felcsapni a kártyákat.

 • Kiváló minőségű doboz és tartozékok. Könnyen tanítható és nagyon élvezetes. Van egy hivatalos egyjátékos módja, ami nagyon kellemes. A hozzátartozó négy grafit ceruza helyett érdemes színes ceruzákat használni egy fokozottan jobb élményért.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat