Sheriff of Nottingham (második kiadás, Nottingham bírája)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Átjutnak vajon a kereskedők árui a seriffen?

 

Notthingham nyüzsgő piaca mindig tömve van az egész országból ideérkező szebbnél-szebb portékákkal. Ezek nagy része teljesen legális, ám John herceg biztosra akar menni, hogy egyetlen csempészett áru se kerülhessen forgalomba, ezért megbízta a seriffet, hogy tartsa szemmel a kereskedők áruit. A seriff eszes, ám nem megvesztegethetetlen, ha csak arról van szó, hogy félre kell néznie. Vajon melyik kereskedő lesz az, aki a legnagyobb hasznot húzza és a legjobb portékákat bocsáthatja áruba?

 

Sheriff of Nottingham 2nd Edition-ben a játékosok felváltva töltik be a seriff szerepét csempészáru után kutatva, miközben a kereskedők igyekeznek a legjobb árukkal feltölteni a készleteiket. A seriff minden táskát megvizsgálhat, amit csak szeretne, de óvatosnak kell lennie, mert bűntetést kell fizetnie, ha a kereskedők igazat mondtak. Az új kiadás kibővített szabályokkal és egyéb kiegészítőkkel érkezik, mint például a 6. kereskedő, Feketepiac és A seriff megbízottai.

Sheriff of Nottingham (második kiadás, Nottingham bírája)

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: André Zatz,
Sérgio Halaban
Kiadó: Cool Mini or Not
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Sheriff of Nottingham játékok
Címkék: Humor, Kártyajáték, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Blöffölés, Középkori, Családi, Party, Tárgyalás, Draftolás, Lap menedzsment, Szerepjátszás & szerepek, Szett gyűjtés,
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat