• webrend/images/termek_large/tarsas_2020_brotherwisegames_CtAstormlight2_lrg.jpg
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_brotherwisegames_CtAstormlight3_lrg.jpg

Call to Adventure: The Stormlight Archive

Új Társasjáték - Önálló játék
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

A Call to Adventure: The Stormlight Archive hivatalos feldolgozása Brandon Sanderson nagysikerű Viharfény krónikák című fantasy sorozatának. Ez az önálló játék Roshar viharoktól és háborúktól dúlt világában játszódik, ahol egyedül a Tündöklő Lovagoknak van esélyük szembenézni és állni a sarat Odium haragjával szemben. A Call to Adventure játékrendszerét használva egyedülálló hősöket hozhatsz létre, új kihívásokkal nézhetsz szembe utad során, és Te magad alakíthatod a saját sorsodat. Új kalandok, új utak várnak, bármi lehetséges. Csak rajtad múlik, hogy melyik kalandra születtél!


A Call to Adventure egy hős-alkotó játék, ami vegyíti a stratégiát és a történetmesélést. Hasonló néhány táblaépítős játékhoz, csak itt ahelyett, hogy egy királyságot vagy egy civilizációt fejlesztgetnél, egy karaktert építesz. Minden játékos a hősének legfontosabb tulajdonságait meghatározó lapokkal kezd; hogy honnan jött, mi a motivációja és mi a végzete. A játék alatt szembenézhetsz különféle kihívásokkal, hogy ezzel újabb tulajdonságokat és képességeket szerezz. A játék mechanizmusa viszonylag egyszerű, és magán a pontszerzésen túl a hőseitek remek történetével is megajándékoz benneteket a játék.


A Stormlight Archive egy teljesen önálló játék, amely mindent tartalmaz, hogy akár 4-en is elmerülhessetek Roshar világában: 34 karakterkártya, 72 történetkártya, 48 hős- és antihőskártya, 24 rúna, 60 tapasztalatjelző, 4 játékos tábla és egy szabálykönyv.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


Call to Adventure: The Stormlight Archive

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Johnny O'Neal,
Chris O'Neal
Kiadó: Brotherwise Games
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Call to Adventure játékok
Címkék: Fantasy, Kártyajáték, Történetmesélés, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Kockadobás, Pakliépítő/ Kockaépítő/ Zsáképítő, Szett gyűjtés,
16480,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
12891,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
7265,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1 értékelés alapján

4.0

A pontok átlaga

 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Kb 2 hete vettem ezt a társast, abban a reményben, hogy a magyar nyelvű verzió egy angol nyelvű kiegészítője. (Ezt mondta az egyik eladó). Otthon, kibontás után vettem észre, hogy ez egy teljes értékű, egész játék.
  Bár a magyar verzió nagyon tetszik. Ezt a példányt mégse fogom megtartani. A további sorsa még eldöntetlen.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat