Tűnt napok aranya, élők dicsősége

Új Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A Gorduin és Garmacor regényeiről ismert szerző tizennegyedik, önálló kötetében folytatja ynevi tanulmányait, sorra fedve fel a hetedkor jelenének legfontosabb titkait. Hogyan lett Riegar az ötödkori kyr értékek utolsó menedéke, miként született Godora hercegségéből a kalandozók városa, Erion. Miért megkerülhetetlen tényező a térségében Abaszisz, s mitől vált azzá a dartonita Rowon. Mit jelent valójában Shadon, a lázadóik alapította Gorvik… és mindenekelőtt, hogyan emelkedett fel és minek köszönheti történelmi jelentőségét Pyarron.
Gáspár András (1965–2020) utolsóként leadott kézirata világformáló munkásságának kvintesszenciája. Az esszékötet utánozhatatlan sorait elsősorban azoknak ajánljuk, akiket mindig is érdekelt, milyen elképzelésekkel alkották meg Ynev legkedveltebb birodalmait annak idején, és ezek hová fejlődtek több, mint két évtizeddel később – értékteremtő iránymutatásként szolgálva múltra, jelenre, jövőre is.

Tűnt napok aranya, élők dicsősége

Szerző: Chapman, Wayne
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2020
Címkék: Fantasy, M.A.G.U.S., TOP20 2020 könyv,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat