• webrend/images/termek_large/tarsas_2020_skybound_trialbytrolley02_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_skybound_trialbytrolley03_lrg.jpg

Trial by Trolley

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 4 db
Össz ár: 4760,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 5 db
Össz ár: 5950,- Ft
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Vajon ma kinek az életét siklatod ki?!...a vonat megállíthatatlanul halad, lefékezni már nem lehet, a sínpár pedig pont kettéválik előtte. Úgy tűnik, elkerülhetetlen a baleset, mert mindkét irányban van valaki, vagy valami a síneken: az egyik oldalon aranyos, puha kisnyuszik ugrándoznak, de rögtön mögöttük egy perverz öregember, aki épp a játszótérre tart, hogy elraboljon egy csomó ártatlan kisgyereket; a másik oldalon a kedvenc unokaöcséd, ám utána nem sokkal pont a sineken dekkol az antikrisztus. Az erkölcsi dilemma óriási terhet ró rád: kiknek az életét húzod keresztül egy... hát, egy ötven tonnás vasúti kocsival?!

 

 

Trial by Trolley  kifejezetten party játék, alapja egy morális gondolatkísérlet; vajon melyik élet ér többet, kit érdemes megkímélni és ki érdemelne inkább halált? Ha a barátaiddal szeretnétek valami fergeteges és morbid humorral kombináló játékot kipróbálni, amit akár tízen is játszhattok, akkor ez kifejezetten nektek való!

 

A játék körökre osztott, minden körben az egyik játékos lesz a mozdonyvezető, a többiek pedig két csapatra oszlanak. Mindkét csapat az elágazás utáni egy-egy nyomvonalért felelős, céljuk, hogy rávegyék a mozdonyvezetőt, inkább a másik oldalt válassza, és őket csapja el.

Ehhez mindkét csapatból az első játékos húz 3 ártatlan-kártyát, a második játékos húz 3 bűnös-kártyát, a harmadik játékos pedig 3 módosító-kártyát. (Kevesebb játékos esetén akár egy játékos is betöltheti a fenti szerepeket.)

Ezután mindkét csapat húz az ártatlan-pakli tetejéről egy kártyát, és lehelyezi a saját sínpárja elejére, majd a csapatok első játékosai, akik az ártatlan-kártyákat húzták, kiválasztanak közülük egyet, és a saját pályájukra helyezik. A második játékosok kiválasztanak egyet a bűnös-kártyák közül, és az ellenfél sínpárját folytatják velük, végül pedig az a játékos, aki a módosító kártyákat húzta fel választhat egy lapot, amelyet bármelyik sínpár bármelyik karakteréhez lehelyezhet. Ily módon mindkét sínpáron 3-3 karakter-lap és egy módosító-kártya lesz.

A következő lépés pedig az érvelés: mindkét csapatnak legjobb tudása szerint kell bevetni a meggyőzőerejét, hogy rávegye a mozdonyvezetőt, hogy inkább a másik csapatot üsse el, és ne a sajátjukat!

Ezután, a mozdonyvezető dönt. Akiket elgázol a vonat mind kapnak egy halál tokent, a mozdonyvezető átadja a szerepét a tőle balra ülőnek, és új kör kezdődik. A játék addig tart, amíg minden játékos sorra nem került, mint döntéshozó, és ha az utolsó is sorra került, az a játékos győz, akit a legkevesebbszer gázolt el a vonat.

 

 

Angol nyelvű szabálykönyv

 

 

 

Trial by Trolley

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Scott Houser
Kiadó: Skybound Games
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Trial by Trolley játékok
Címkék: Party, Felnőtt tartalom, Lap menedzsment, Párhuzamos akció választás, Szavazás,
4882,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
4882,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat