Szerelmes levél (Love Letter - 2020-as kiadás) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2-6 játékos

A legjobb: 3 játékossal

Játékidő: 20 perc


Adatok:

Szerző: Seiji Kanai

Kiadó: Delta Vision

Kiadás éve: 2020

Sorozat: Love Letter játékok


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


2 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

A 2020-as magyar kiadás a következő újításokat hozta be a játékba: ötödik és hatodik játékosok lehetősége, frissített rajzok és illusztrációk, két új karakter (kancellár és kém)

 

 

Annette hercegnő szíve összetört anyja, Marianna királynő árulása miatt. Bezárkózott szobájába és bánatán semmi más nem tudna segíteni, mint a szerelem. A hercegnő kegyeiért Tempest városának ifjoncai versenyre keltek egymással, megpróbálva minél közelebb férkőzni hozzá és a díszes szerelmeslevelüket felhasználva elcsábítani őt. Vajon ki lesz a legügyesebb és ki juttatja el szerelmeslevelét a hercegnőnek?

 A hódítás papírja

 


A Love Letter egy könnyű kártyajáték 2-6 fő részére. Célotok a kártyáitok megfelelő időben történő kijátszásával a hercegnőhöz legközelebb eljuttatni embereteket, akinél a leveletek van. Ez nem lesz egyszerű feladat, hisz’ a palotában lévő emberek más és más módon állnak egymáshoz és többeknél is van szerelmeslevél, amit át kell adniuk. Ez a játék a jó taktikázásról és blöffölésről szól.

 

 

A levelek útja

 


A tizenhat kártyán található figurák a palota lakói, vendégei. Minden kártyán található egy szám, ami azt jelzi, hogy milyen közel áll a hercegnőhöz. Például Arnaud király magasabb számmal rendelkezik, vagyis közelebb áll Annette-hez, mint az egyes számú őr, Odette.
A játék kezdete előtt el kell dobnotok a pakli legfelső lapját, valamint mindenki megkapja az első kártyáját a pakliból. Ezután kezdődhet is maga a játék.
A soron lévő játékos felhúz egy lapot a pakliból, így két lap lesz a kezében. Ezek közül egyet ki kell játszania maga elé. A kijátszott lapok mindvégig az asztalon maradnak, egymást félig fedve. Mindegyik lap más számmal, különleges képességgel és saját személyiséggel rendelkezik.
Az ötös számú Arnaud herceg a sekélyes boldogságban tengődő fiatal, aki próbál méltó párt találni testvérének. Kijátszásával célpont játékosnak el kell dobnia kártyáját és egy újat kell felhúznia.
Susannah a négyes számú lap. Ő egy udvarhölgy, aki szinte természetfeletti képességgel képes eltűnni a kereső szemek elől. Ha kijátszod, az adott körben védve leszel más kártyák hatásától.
Tomas abbé a barátságos és segítőkész tanácsadó, aki távol áll a hercegnőtől, így értéke csupán kettes. Segítségével megnézheted egy másik játékos lapját.
Ez néhány példa a Love Letter nyolc karaktere közül.


A lapok húzása és kijátszása addig folyik, amíg a pakli el nem fogy. A pakli vége a nap végét is jelenti. Ilyenkor a palota bezár és mindenki nyugovóra tér. Az este a legközelebb álló személy, akinél levél van, átadja azt a hercegnőnek.
Mindenkinek a kezében maradt egy kártya, amit most fel kell fednetek. Akinek a legnagyobb értékű lapja van, az nyeri ezt a forduló, az a személy adja át a levelet Annette-nek. Döntetlen esetén a kijátszott lapok értéke számít. A győztes elvesz egy szerelemjelzőt a készletből és kezdődhet a következő forduló a lapok újrakeverésével.
A játék addig folytatódik, amíg sikerül valamelyik játékosnak elég szerelemjelzőt összegyűjtenie. Ennek a játékosnak sikerült a legtöbb szerelmeslevelet eljuttatnia a palotába és őérte repes a hercegnő szíve. Gratulálunk!

A Love Letter játékok sorozat többi tagja:

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

2 értékelés alapján
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Egyből elnyerte a társaság szimpátiáját, mivel egyszerű, könnyű megtanulni/megtanítani, gyorsan mennek a körök és dinamikus, sosem unalmas. Kevésbé fontos lehet, de kicsi is, ezért bárhova elvihető, bárhol elővehető. Emellett nem is a drágább játékok közé tartozik, ajánlható bárkinek, és ajánlom is.

  • Szép kivitelezés, könnyen tanulható, szórakoztató játék, inkább négy főtől igazán jó, de ketten is lehet végülis. Mi szeretjük.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!