Under Falling Skies

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Egyedül játszható "társas", amiben egy idegen anyahajó ereszkedik a város fölé, amely alatt az emberiség utolsó mentsvárát jelentő kutatóbázist kell menedzselned, rengeteg variációs lehetőséggel és kampány móddal.
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Idegenek érkeztek, hogy meghódítsák a Földet. Az ellenséges hajók beborítják az égboltot. Az emberiség  föld alatti bunkerekbe vonul vissza, amelyek a világ minden táján elrejtve, a városok alatt húzódnak meg. A világ nemzetei és nagyvárosai most egy emberként szállnak szembe a közös ellenséggel! Harcolj meg a támadókkal városról városra! Válaszd ki a legjobb embereket a világ minden tájáról, hogy megmenthesd velük a bólygót és legyőzhesd az idegeneket!

 

Játékmenet

Under Falling Skies egy egyedül játszható több küldetéses kampány játék nagy variálhatósággal. Minden egyes játék alkalmával az a feladatod, hogy megvédd az idegenek által ostromolt várost, hiszen ott húzódik alattuk a titkos kutatóbázis, ahol fegyvereket és új technológiákat fejleszthetsz ki, ráadásul az idegenekkel kapcsolatos tudásod is bővítheted, hogy megismerd a gyengepontjaikat és ezt felhasználva elpusztíthasd az anyahajójukat, így győzedelmeskedve.

A választható cselekvéseid egy különleges kocka-lehelyezős mechanizmus határozza meg. Mikor kiválasztasz egy kockát, eldöntheted, hogy melyik cselekvést választod, ám vigyázz, mert minél nagyobb értékű kockával választod ki az adott fejlesztést/kutatást vagy egyéb bázis-mezőt, annál nagyobb értéket kap a mező fölötti összes kis űrsikló, azaz annál löbb szintet ereszkednek lejjebb. Ez az ereszkedés a játéktábla alapján viszont manőverezhető, így a megfelelő értékő kockával akár célkeresztbe is irányíthatod az ellenség hajóját, ezért minden körben érdemes átgondolni a stratégiád, de persze a kockadobások miatt jelentős szerencse-faktorral is számolnod kell!

A földalatti báziasod idővel ki is terjesztheted, hogy még erősebb cselekvéseket aktiválhass, pl. lelőhess ellenséges hajókat, robotokat telepíthess, hogy ezzel növeld a munkaerőt a bunkerben és hasonlók, de ne felejts el dolgozni a kutatásaidon és figyelemmel kísérni az energiatartalékaid sem, hiszen a képességeid aktiválásához az is nélkülözhetetlen!

A nyomás pedig minden körrel egyre növekszik, mert az anyahajó egyre lejjebb és lejjebb ereszkedik, ezzel is fokozva a feszültséget. 

Vajon végre tudod hajtani a küldetésed, mielőtt elpusztulna a bázisod?

 

 

Under Falling Skies

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Tomáš Uhlíř
Kiadó: Czech Games Edition
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Sci-fi, Egyedül játszható, Kockadobás, Munkás lehelyezős, Stratégia (Eurogame), Kampány alapú, Moduláris tábla,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat