Hősök útja (Call to Adventure) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_gemklub_hosokutja2_lrg.jpg
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_gemklub_hosokutja3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 3 játékossal

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 13 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Johnny O'Neal, Christopher O'Neal

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2020

Sorozat: Call to Adventure játékok


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


4 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 70*120 mm Standard (150 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 70*120 mm Premium (70 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft

Hős vagy Ellenség? Légy Te a saját sorsod kovácsa... szó szerint!


A hősök útja csupa kaland és viszontagság. Van, akit a küzdelmek nemesítenek, van, akit megrontanak. A hősnek Te jelölöd ki az útját, de az elvetett rúnák nyomán azt a sors egyengeti. Szerencsére, ha bölcsen választod meg az ösvényt, amin haladsz, hősöd beteljesíti saját végzetét. Hogy tisztalelkű, nemes hősként érsz-e oda, vagy olyasvalakiként, akinek kezéhez vér tapad és mellkasában romlott szív dobog, csak a Te döntéseiden múlik!


A Hősök útja egy egyedülálló "rúnadobós" rendszert alkalmaz a kihívások megoldására, amely így a történetmesélés igen egyedi útjává válik. A történetek sokszínűségéről a több, mint 150 egyedi kártya gondoskodik. A játékosok minden játékot egy eredetkártyával kezdenek, amely leendő karakterük háttértörténetét adja, valamint ez határozza meg kezdő képességüket is. Ezen kívül választanak maguknak egy motivációt, és egy titkos végzetet, ami a többi játékos előtt egészen a játék végéig rejtve marad.


A játékos egy körben megszerezhet egy új tulajdonságkártyát az asztalról, vagy szembenézhet egy kihívással. A kihívások mindegyikének két lehetséges útja van, és a játékos dönti el, hogy melyik útra próbál rálépni. Például az a játékos, aki a Tolvajcéh kihívást választja, eldöntheti, hogy kémnek vagy pedig gyilkosnak áll. De akár egészen a gyerekkorig megalkothatjuk hősünket. Aki szembekerül gyerekkori riválisával, dönthet, hogy elnyeri ellenfele hűségét vagy pedig eltiporja a földönfekvőt. Minden kihívásnak van egy nehézsége, és adott az is, hogy milyen tulajdonságokra lesz hozzá szükség. Minél több képességgel rendelkezik egy adott játékos a kihívás leküzdéséhez, annál több rúnával dobhat, így annál könnyebben tudja majd a kihívást teljesíteni.


A Hősök útja nem más, mint azon kalandok sora, amelyben a játékosok a hősüket végig vezetik annak történetén, a kezdetektől a végig, mely a játék során egyedileg íródik. Minden új kártya gazdagítja, színesíti történetedet. Vigyázz! A negatív tapasztalatok építő jellegűek is lehetnek, ugyanakkor megvan az esély arra, hogy karaktered sötét útra lép... Ahogyan a játékosok hősei képességekkel és tapasztalattal gazdagodnak, úgy nő a kihívások nehézsége is. Az a játékos győz a játék végén, aki a legtöbb (sors)pontot gyűjti össze! A játékosok versenghetnek egymással, de akár vállt vállnak vetve is nekivághatnak a kalandoknak, amely hatalmas, gyönyörűen illusztrált kártyák és az asztalon csörgő rúnakövek között vezet majd.


A játék végeztével érdemes hangosan felolvasnotok, hogy a játék során milyen hőst sikerült alkotnotok, honnan indult és hová jutott. Ez egy rendkívül érdekes, extra réteget ad hozzá a játékélményhez!


Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertető
Magyar nyelvű játékmenetAngol nyelvű ismertető

A Call to Adventure játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

13748,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
20172,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Kiegészítők:

7538,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

4 értékelés alapján
 • 4
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Ezt a játékot egy szerepjáték csoportba ajánlották. Nekem bejött amit akkor láttam, de a feleségemet meg kellett győznöm, hogy igen, ez a játék ér ennyi pénzt. Ezt félig vakon állítottam én is.
  Nos, bevállt.
  Mióta megvettem, alig telik el nap Hősök útja nélkül. Nem kizárt, hogy 100 felett van a lejátszott partyk száma és kicsit se unjuk :) Nagyon javaslom azoknak, akik szeretnek történeteket kitalálni és elmesélni.

 • Kipróbálásra hoztuk el. Régi, rutinos szerepjátékosként mondhatom, hogy az élményt visszahozta. A fejlődés néha kényszerpályára futott, de mindig valami érdekes történet kerekedett. Öt-hat játék után már nem is az volt fontos, hogy ki nyer, hanem az, hogy milyen sztorit tudtunk a végén elmesélni egymásnak. Sokszor elengedtünk egy-egy ígéretes kártyát, csak azért, mert úgy éreztük a karakter eddigi pályájához nem illeszkedett. A feleségemtől távol áll ez a műfaj, de ez a játék berántotta rendesen.

 • Kiváló társasjáték. A kártyák segítségével színpompás történeteket lehet kirakni. Rengeteg különféle út és lehetőség rejlik benne. Könnyen bele lehet jönni. Az egyszemélyes és a kooperatív mód is kiváló. A kártyákban nagyon jó érzés elgyönyörködni. Még nagyon sok parti lesz belőle.
  Remélem, hogy jön a kiegészítő és a következő rész is belőle magyarul minél hamarabb.

 • Már az első játéknál megfogott és nem tudjuk azóta se letenni. Biztos, hogy be fogom szerezni a kiegészítőket is.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat