Stuffed Fables: Oh, Brother

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Vajon mi bújik meg az ágy alatt?


A Plüssmesék bátor hősei visszatérnek még egy esti mesére! Évekkel az eredeti történet után új taggal gyarapodik a család - egy édes kisöccsel -, akinek két saját játéka is van már: Pokey a plüssegyszarvú, és az izmos Manny, egy önfejű, tettrekész akciófigura. Hogy meg tudják védeni kedves kis gazdájukat a veszélytől, Pokeynak és Mannynek át kell venniük a történet fonalát a Plüssmesék korábbi hőseitől, és bártan szembenézni az ágy alól előmerészkedő új szörnyekkel!


A Stuffed Fables: Oh, Brother! kiegészítő egy új kalandkönyvet tartalmaz, új kihívásokkal, ellenségekkel és mesékkel, új tokenekkel, alvás kártyákkal és teljesen új felfedezés paklival, hogy egy egészen új mesébe repítsenek el hősies plüssbarátaiddal, de a játékhoz szükséged lesz a Olüssmesék alapjátékra is!


A legizgalmasabb újdonságok természetesen a két új hős, Pokey, az egyszarvú és Manny az akciófigura, akik új egyedi képességeikkel csatlakoznak a régi csapathoz. Pokey nem használ fegyvereket, ehelyett a szarvát használja ellenségei ellen, míg Manny -köszönhetően annak, hogy egy macsó akciófigura  -, kemény műanyagból készült a többi karakter szokásos vattabélése helyett, így bizonyos effektusok nem úgy hatnak rá, mint a többi plüssállatra.


Vajon meg tudjátok védeni a kisfiút a leselkedő veszélyektől?

Stuffed Fables: Oh, Brother

Szabály a dobozban:Angol
Kiadó: Z-Man Games
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Stuffed Fables játékok
Címkék: Nem kipróbálható,
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat