• webrend/images/termek_large/tarsas_2020_zman_pandemicleagcy_season02_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_zman_pandemicleagcy_season03_lrg.jpg

Pandemic - Legacy Season 0.

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Dolgozzatok össze a hidegháború idején, hogy megfékezzétek a szovjet biológiai fenyegetéseket.
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Értékelés

Vajon sikerül ismét megmenteni az emberiséget?


1962 - A hidegháború folytatódik, és egy új fenyegetés tűnik fel a láthatáron, egy új és halálos szovjet biofegyver, ami a "MEDUSA projekt" nevet viseli. A CIA téged és orvosi diplomás társaidat vett fel arra veszélyes feladatra, hogy vizsgáljátok ki és akadályozzátok meg a kifejlesztését. Gondosan felépített álnevek és identitások segítségével járjátok be a világot, szövetséges, semleges és szovjet fennhatóságú városokat egyaránt felkeresve. A küldetésed megköveteli, hogy semlegesíts ellenséges ügynököket, konkrét célpontokat szerezz meg, és más helyszíneken CIA-ügynököket állíts fel, hogy gond nélkül végezhessétek a  műveleteiteket. Tizenkét hónap alatt kell teljesítenetek a különböző célkitűzéseket, és minden siker és kudarc közelebb visz az igazsághoz.


A MEDUSA projekt veszélyes új kórokozójának leküzdése rendkívül fontos, de nem ez az egyetlen fenyegetés, amellyel szembe kell néznetek. Az ellenséges ügynökök a világ minden részén jelen vannak, és a küldetésetek szempontjából kritikus fontosságú, hogy visszatartsátok őket, mielőtt tovább fokozhatnák a nemzetközi feszültséget. Szerencsére nem maradsz segítség nélkül. Koordináld a többi titkos munkatársad, és csapataikat használd ügyesen, minden stratégiai érzéked bevetve a különböző területeken, miközben megtisztítod a táblát és figyelemmel kíséred az egyéb célkitűzéseid is.

Az előzményként megjelent Pandemic - Legacy Season 0. játékhoz nincs szükség az 1. és a 2. évad végigjátszására - a hidegháborús kémes thriller nyugodtan játszható ezek ismerete nélkül is. Akárcsak az első két Pandemic Legacy játékban, minden egyes játék új kártyákat, szabályokat és feltételeket ad a játékhoz, amelyek befolyásolják a rákövetkező játéküléseket. Minden létrehozott álnév új kontaktokat és eszközöket kap, hogy a terveit zökkenőmentesen végrehajthassa. És természetesen a CIA figyelni és értékelni fogja a bevetésen nyújtott teljesítményed. Dolgozz együtt ügynöktársaiddal ennek az új biológiai fenyegetésnek a megelőzésében és megfékezésében - rajtatok múlik a világ sorsa! 


Angol nyelvű ismertető

Pandemic - Legacy Season 0.

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Matt Leacock,
Rob Daviau
Kiadó: Z-Man Games
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Pandemic Legacy játékok
Címkék: Kooperatív, Legacy játék, Pandemic Legacy, Eltérő játékos képességek, Tematikus (Amerigame), Akciópont szétosztás, Lap menedzsment, Szett gyűjtés,
38867,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
38867,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
34487,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
34487,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
21233,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
24919,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat