Beneath the Med (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
Vezényeld az olasz tengeralattjárók egyikét a II. világháború alatt, és süllyeszd el a szövetségesek hajóit.
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_gmt_beneaththemed2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_gmt_beneaththemed3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1 játékos

A legjobb: 1 játékossal

Játékidő: 180 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerző: Gregory M. Smith

Kiadó: GMT Games LLC

Kiadás éve: 2020


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

A Beneath the Med egy egyedül játszható taktikai játék, amiben te vagy a parancsnoka egy olasz tengeralattjárónak, a második világháború alatt. Ez a The Hunters sorozat negyedik játéka, és az akkori világ egyik legnagyobb tengeralattjáró flottáját fedi le. Számos tengeralattjáró modell egyikét kell kiválasztanod, egészen 1940-től elérhető modellektől kezdve, és ennek parancsnokaként az lesz a feladatod, hogy sikeresen őrjáratozz és hajts végre feladatokat az 1943. szeptemberében elérkező fegyverszünetig.


A küldetésed egyik része az lesz, hogy a tengeralatjáróddal minél több ellenséges hajót elpusztíts - a fegyverszünetig ez rendkívüli kihívást fog jelenteni!


A Beneath the Med szándékos célja, hogy gyors, mégis intenzív játékélményt nyújtson, ezért sokszor erős döntéskényszer alá helyez, amikor átveszed az irányítást a főbb olasz tengeralattjáró-osztályok felett. Az összes főbb típus számba lett véve, minden részletükkel, beleértve a szolgálati időt, a fegyverzetet, a személyzet felépítését, a károkat és sérüléseket és egyeb apróságokat is. A The Hunters rajongói újra átélhetik a körmönfont játékrendszert, ami a széria sajátossága, ám számukra is kihívást jelenthet a Szövetségesek légiereje és az olasz hajók problémás fegyverrendszere.


Tíz olasz tengeralattjáró-osztály közül választhatsz - ezek részletei mind be vannak építve a játékba. A járőrzónák a háború aktuális időszakát mutatják be, és a háború előrehaladtával elmozdulnak. Az U-Boat kampány minden szakasza képviselteti magát; a nehéz feladatok közé tartozik az aknarakás, a kommandós szállítás, az öböl-behatolási küldetések pedig a a rendkívül veszélyes feladatok közé tartoznak.


Angol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.