Sejtelmes történetek

Új Könyv
Puhafedeles
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A ​hidegvérű londoni úriember, aki nem hisz a természetfölöttiben, módszeres alapossággal lát neki egy kísértetjárás kivizsgálásának… Két mindenre elszánt tudós verseng a láthatatlanság titkáért, de egyikük módszere sem tökéletes… A római erőd romjai között barangolva különös emlékek ébrednek a nézelődő házaspárban… A kőkorszaki kannibálok dzsungelszigetén egy barbár koponyakultusz őrködik az emberiség történelmének legmagasztosabb misztériuma fölött… Ilyen és ezekhez hasonló elbeszélések várják az olvasót kötetünk lapjain Jack Londontól, Sir Arthur Conan Doyle-tól és az angolszász fantasztikus irodalom más klasszikusaitól. SF-nek éppúgy beillenének, mint fantasynek vagy horrornak, olykor a detektívtörténet és a kalandregény ismertetőjegyeivel színesítve. Valójában azonban nem tartoznak egyik csoportba sem, önálló irodalmi kategóriát alkotnak: weird tales, azaz sejtelmes történetek. Játszódhatnak a ködös múltban vagy a távoli jövőben, vezérelvük lehet a tudomány vagy az okkultizmus, hangvételük humoros vagy kiábrándultan keserű. Bármilyen sokfélék azonban, mindig van egy közös vonásuk: a világ, melyet feltárnak előttünk, a titkok és talányok hona, sokkal nagyobb és összetettebb, hogysem emberi ésszel felfogható lenne. Akár elborzaszt minket ez a felismerés, akár kellemes borzongás fut rajtunk végig tőle, válogatásunk szerzői garantálják, hogy az olvasmányélmény emlékezetes lesz.

Sejtelmes történetek

Szerzők: Doyle, Arthur Conan,
London, Jack,
Bulwer-Lytton, Edward,
Gaskell, Elizabeth,
Benét, Stephen Vincent
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2020
Címkék: Fantasy, Dark fantasy,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat