• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2020_galeforcenine_alien_anothergloriousday2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2020_galeforcenine_alien_anothergloriousday3_lrg.webp

Aliens: Another Glorious Day in the Corps

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 4.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Tengerészgyalogosokkal az oldaladon beszivárogtatok Hadley’s Hope-ba, túlélők és válaszok után kutatva…


Az Aliens: Another Glorious Day in the Corps! egy kooperatív, túlélős társasjáték, amiben Te és a csapatod komoly tűzerővel készülve Hadley's Hope felé veszitek az irányt, hogy túlélőket találjatok (na és nem utolsó sorban végre válaszokat is). De nem vagytok egyedül. A túléléshez együtt kell működnötök, meg kell őriznetek a hidegvéreteket, mert csak így lehet esélyetek legyőzni a könyörtelen xenomorph támadókat, és ép bőrrel kijutni.


A játékban hat különböző küldetést is végigjátszhattok, kezdve a Hadley's Hope terraformáló létesítménytől a xenomorfok fészkének mély, sötét verméig, különböző területeket felderítve a csapatotokkal. Az Aliens: Another Glorious Day in the Corps! emellett izgalmas kampánymódot is kínál, a fentiek közül négy küldetést úgy összekapcsolva, hogy teljesen átélhassétek a történetet, miközben meg kell küzdenetek a könyörtelen xenomorfokkal, és életben kell tartanotok egymást a kampány végéig. Az ezeken kívül fennmaradó két küldetés a puszta túlélésről szól, ölni vagy meghalni. Játékosként mindenki úgy kezdi a játékot, hogy semmilyen más felszerelése nincs egy darab pisztolyon kívül, és kezdetben ezzel kell boldogulnia. Később természetesen a túlélés érdekében fegyvereket és felszereléseket kell keresnetek, miközben xenomorph idegenek hordái vadásznak rátok. Az esélyeitek elég rosszak - vajon meddig vagytok képesek túlélni?


Angol nyelvű játékszabályHangulatzeneMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

Aliens: Another Glorious Day in the Corps

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Andrew Haught
Kiadó: Gale Force Nine, LLC
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Aliens társasjátékok
Címkék: Sci-fi, Kooperatív, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Nem kipróbálható, Festhető figurák, Tematikus (Amerigame),
9690,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
19390,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
5810,- Ft
Előrendelhető
Várható, de nem tudjuk mikor
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1 értékelés alapján

4.0

A pontok átlaga

 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Majdnem tökéletes kooperatív túlélő-horror, terepasztalra szánva. A játékmenet, a feladatok, a kihívás, a kártyákra vonatkozó szabályok mind bizonyítják, hogy jól átgondolt koncepcióval állunk szemben, a nem csak a méltán híres Space Hulk újrafestésében gondolkodtak. A játék egy szerelmeslevél Cameron klasszikusához.
  A hangulat fantasztikus, a játék para, a kiegészítők hűek az alapjátékhoz, és több variánssal is szolgálnak játékmenet terén.

  Egy csillag levonást az amúgy részletgazdag miniatűrök miatt kap. Lengyelországban gördülnek le a gyártósórról, és kimondottan puha, mégis könnyen elpattanó műanyagból készülnek - nem véletlen áll rendelkezésre ennyi újrarendelhető figura.

  A Games Workshop figuráit (legalábbis amilyenek 15 éve voltak, kb akkor raktam össze utoljára) tartósságban meg sem közelítik. Mindezzel együtt jó szívvel ajánlom, remekül összerakott játék, de a figurákkal óvatosan.

  Ui.: nem túl meglepő módon itthon kell összeragasztani a figurákat, csípőfogóval, modellragasztóval érdemes felszerelkezni a vásárláshoz.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat