Unmatched: Legendák ligája - Első felvonás (magyar) (Unmatched: Battle of Legends, Volume One) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_reflex_unmatchedlegendakligajavol12_lrg.jpg
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_reflex_unmatchedlegendakligajavol13_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2 játékos

A legjobb: 2 játékossal

Játékidő: 40 perc

Ajánlott: 9 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Rob Daviau, JR Honeycutt, Justin D. Jacobson

Kiadó: Reflexshop Kft.

Kiadás éve: 2021

Sorozat: Unmatched játékok


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


4 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Üdvözlünk az Unmatched arénáiban, a Legendák ligájában, ahol a csatatéren senki sem egyenlő!


Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör előre, Alice váltogat pöttöm és óriási alakjai közt, Medúza dermesztő tekintetével pásztázza az arénát, Szindbád pedig 7 tenger minden harcmodorát veti be. E csatatéren senki sem egyenlő!


Ebben az akciódús taktikai játékban minden játékos egy ismert, legendás harcos bőrébe bújhat, hogy hírnévre és dicsőségre tegyen szert, miközben összemérik egymással erőiket. A játék menete és szabályai roppant egyszerűek, mindenki a körében 2 darab akciót hajthat végre, és összesen 3 fajta akció létezik a küzdőtéren: tervezés, mozgás, támadás.


tervezés a legegyszerűbb fajta akció, ezt a kártyákon egy villám ikon jelzi, a játékos kijátssza az adott lapot, aminek rögtön létrejön a képessége, ezt nem is kell tovább ragozni.


mozgás során a játékosnak húznia kell egy kártyát a paklijából, ez kötelező, ugyanis ha valakinek elfogytak a lapjai, és nem tud húzni, a körei meg vannak számlálva! Nem csak azért, mert elfogynak az akció lehetőségei, hanem mert minden alkalommal a karakterei sebesülést szenvednek el ilyenkor. A húzás után pedig minden karaktert mozgathat a játékos a pályán annyi mezővel, amennyi a hősének, a fő karakterének a mozgási értéke, de lehetőség van kártya kézből eldobására, hogy ezzel további mezőket lehessen lépni. A mozgásra még további 2 kitétel vonatkozik: ellenséges karakteren nem lehet átmozogni, illetve másik karakter által elfoglalt mezőn akkor sem lehet megállni, ha az saját karakter.


Végül a támadás, ehhez 3 ikon is tartozik. A csillag a támadás ikonja, a pajzs a védekezésé, de van egy félcsillag-félpajzs ikon is, ami egyaránt szolgálhat támadó vagy védő kártyaként is. A támadás során a két fél kiválaszt 1-1 kártyát a kezéből, képpel lefelé kijátssza azt, majd egyszerre felfedik a lapjaikat. Ekkor ki kell értékelni, hogy melyik kártyának volt nagyobb értéke, illetve, hogy melyik kártya képessége mikor aktiválódik - csata előtt, csata közben vagy csata után. Ez talán bonyolultnak tűnhet, és valóban, ez az Unmatched "legösszetettebb" része, de ez sem fog gondot okozni, főleg olyan gyerkőcöknek, akik videójátékokon edződtek. Tehát ezeket a tulajdonságokat figyelembe vetve állapítjuk meg, hogy az adott támadás akciót a támadó vagy a védő fél nyerte-e meg?


Fontos azonban észben tartani, hogy hőseink és az őket segítő társak bizonyos értelemben korlátolva vannak, nem tudja bármelyik karakter bármelyik kártyát kijátszani, kivéve, ha ez a kártyán fel van tüntetve!


Az Unmatched lényege tehát, hogy igyekezzünk az ellenfelünk, vagy csapatjáték (2x2 fős csapatok egymás ellen) esetén az ellenfeleink hőseit kiütni, mielőtt ők teszik ezt meg velünk. Maga a játékmenet nem bonyolult, viszont rengeteg taktikai készséget kíván a játék. Ugyanis az egyes hősök mind-mind más képességekkel, valamint hátrányokkal indulnak, így mindegyikük más taktikát, játékstílust igényel.


Azok számára, akik szeretik a taktikus játékokat, az igényes minifigurákat, az arénaharcokat, esetleg a MOBA videójátékos műfajt, az Unmatched sorozat kiváló választás lehet. A sorozat bármely tagja önállóan is játszható, így nincs igazán kiegészítő vagy alapjáték, de az igazi élményt a különböző fejezetek kombinálhatósága adja, mert bármelyik pályán bármelyik hőst egymásnak lehet ereszteni, hogy mindegyikük megtapasztalja...


A csatatéren senki sem egyenlő!


A Unmatched játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

9206,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
13291,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
16205,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
16205,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
9016,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
17674,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
24182,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 2024-02-29
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
21990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
20538,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

4 értékelés alapján
 • 4
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Nagyon jó kis játék. Két perc alatt már lehet is játsznai 2 en fél óra alatt meg van egy party.

 • A játék szuper, az insert tökéletes, mindennek megvan benne a helye, 2 perc és már indulhat is a harc!
  A szabályok egyszerűek, gyorsan belejön az ember az alapokba és onnantól fókuszálhat a harcos sajátságos képességeire.
  A kasszánál még a kiegészítőkről is megtudtunk pár plusz információt, amik a jövőben tuti beszerzésre kerülnek majd.
  Szóval nekünk a bolt és dolgozói 5*+ , a játék 5*.
  Először jártunk a boltban, és remek élmény volt. Az eladók kedvesek, segítőkészek, de nem tolakodóak, a bolt egy igazi társas barlang, ahova szívesen tér vissza egy társas kalandor.
  Nézelődni tértünk csak eredetileg be (naná, persze... :D) , de végül ezzel a remek játékkal tértünk haza.

 • Kitűnő design, egyszerű szabályok (habár egy-két karakternél/mapen a franchise-ban akadnak kérdések, amikor először találkozik vele az ember), gyorsan rá lehet érezni.
  A doboz nagyszerű, az insert tökéletes, a kártyák nagyon jó minőségűek (kártyavédőt erősen ajánlom), habár a figurák hagynak kívánni valót maguk után, ha szeretnénk kifesteni őket.
  Nekem a 2v2 a kedvenc módom, és egyelőre Medúza tetszik a legjobban. Aki szereti az aréna jellegű versus játékokat, annak telitalálat lesz.

 • Mi hárman szeretjük játszani, erre kitaláltunk egy szabályt: A cél minden játékos legyőzze a tőle balra ülő játékost, akinek ez sikerül az győz! Igazi taktikákat követel ugyan sebezheted a jobbra ülő játékost vagy dobathatod a lapjait, de vigyázva, nehogy a másik játékos előbb győzze le. Ha valami véletlen során a jobb oldali játékost lenullázod, akkor is a tőled balra lévő játékos győz! Ezenkívül ha már unjátok a meglévő karaktereket van egy oldal a neten „Unmatched fan deck”-re kell rákeresni. Vannak köztük egész jók, valamint szerkeszthettek sajátot is!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.