• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2021_usaopoly_munchkin_disney2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2021_usaopoly_munchkin_disney3_lrg.webp

Munchkin Disney

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

 

 

Már régóta szeretted volna kipróbálni, hogy milyen lehet egy Disney-hős, gonosz vagy hercegnő bőrébe bújni?! Most végre itt a lehetőséged, mivel a Munchkin: Disney életre hívja a legszebb klasszikusokat!


A Munchkin: Disney ötvözi a Munchkin kártyajáték legjobb és leghirhedtebb tulajdonságait - kincsvadászat, hátbaszúszúrás, szintlépegetés és ajtó berugdosás - a Disney mesékből ismert legérdekesebb karakterekkel, kifejezésekkel és tárgyakkal. Rúgd be az ajtót, hogy olyan szörnyekkel találkoz, mint a hírhedt gazemberek, Jafar és Ursula, miközben megpróbálod elkerülni az olyan átokat, mint a Mindörökké alszik és a Méreg! Kincskártyák megszerzésével különleges bónuszokkal, képességekkel és szövetségesekkel gazadagodhatsz, mint például Maui horga, a varázsszőnyeg vagy maga Elsa, akik mind segítséget nyújthatnak a harcban, módosíthatják a harcok kimenetelét, hogy a többieket beelőzve te érhesd el leghamarabb a 10. szintet.


Egy varázsütésre különleges "Disney Varázslat" képességeket kaphatnak azok a játékosok, akik játék közben valamelyik Disney-mese dallamát dúdolják vagy éneklik, de rengeteg más mulatságos kihívás is várja azokat, akik készek átélni kedvenc Disney-pillanataikat, miközben szó szerint dalra fakadnak!

 

Munchkin Disney

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Steve Jackson
Kiadó: USAopoly
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Fantasy, Humor, Harci, Kártyajáték, Kalandjáték, Kockadobás, Kalózos, Állatos, Eltérő játékos képességek, Űr, Draftolás, Lap menedzsment, Szívatás, Kereskedés,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat