• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2021_gemklub_splendor_marvel2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2021_gemklub_splendor_marvel3_lrg.webp

Splendor: Marvel (magyar)

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Szuperhősök és szupergonoszok versenyfutása a Végtelen Kesztyűért.


Mit szólnál, ha kicsit módosítanánk a Bosszúállók forgatókönyvén, és nem Thanos gyűjtené a Végtelen Köveket, hanem Te? A Splendor Marvel társasjátékban pontosan így fog történni, a kövek segítségével pedig a szuperhősöket és a szupergonoszokat is szolgálatodba állíthatod. Ebben a stratégiai társasjátékban nem szükséges Doctor Strange ellen megküzdened a kövekért, és „A gyűjtő” kollekciójában sem kell kutakodnod utánuk, viszont egymás ellen kő keményen kell majd vetélkednetek!

Akinek ismerősen cseng a Splendor szó, az valószínűleg tudja, hogy egy örökérvényű klasszikus társasjátékot takar, melynek kifejezett küldetése, hogy megszerettesse a társasjátékozást minden emberfiával. A Spiel des Jahres által díjra jelölt, páratlanul zseniális Spendor ezúttal a Marvel világát eleveníti meg, és bár az ember hajlamos gyanakodva nézni az újratematizált játékokat, végre kimondhatjuk: itt sikerült a művelet!


Két fontos megjegyzés: aki nem ismeri a Splendor-t, az is pont ugyanúgy (hanem jobban) fogja élvezni ezt a társasjátékot, és aki nem ismeri a Marvel-t (igen, a nagy számok törvénye szerint ilyen ember is létezik), hiába, az is menthetetlenül beleszeret majd a Splendor Marvel-be!


Miről is van szó pontosan?


 • A társasjátékban a Végtelen Kövek segítségével gyűjtitek össze a Marvel univerzum karaktereit, és minél több hős gazdagítja a kártyacsapatotokat, annál erősebb és különlegesebb karakterekre tehettek szert.
 • Minden egyes megszerzett kártya pontokat ér, és győztesként az kerül ki, aki először szerzi meg a 16. pontját.
 • Hogy pontosan milyen köveket és milyen hőskártyákat gyűjtötök, az a jövőbeni lehetőségeiteket is alakítja: ez a játék a mechanizmusépítés etalonja!
 • Mivel a kártyákon keresztül némi szerencsefaktor is kerül a gépezetbe, ezért nem kell az agyzsibbasztóan aprólékos számolgatásra és taktikázásra támaszkodni, egy kisgyermek is nagyon hamar elsajátíthatja a mechanizmusépítést. A lényeg, hogy a legtöbbet hozza ki a játékos a rengeteg lehetőségből, pont mintha egy étlapról választana. Ez gyakorlatilag a társasjátékoktól egyébként ódzkodókból is kiváltja azt a pavlovi reflexet, hogy még és még szeretnének az élményből, hiszen nagyon gyorsan megértik, hogy sokkal több mindenre képesek, mint azt kicsinyhitűségük miatt gondolták magukról eredetileg.

Összefoglalva a Splenor Marvel egy igazi kincs, bevezető a társasjátékozás világába, ahova a Marvel témán keresztül most még könnyebb újoncokat becsalni. A játékelemek minősége elsőosztályú, a kártyák grafikája pedig egyenesen művészi: mind egyedi, mind szemkápráztató! Ha biztos választást keresel, akár az első társasjátékodat szeretnéd beszerezni, akár a századikat, a Splendor Marvel a létező legjobb döntés!


A doboz tartalma:


 • Játékszabály
 • 39 db Végtelen Kő korong
 • 90 db kártya
 • 5 S.H.I.E.L.D korong/Joker
 • 4 kétoldalas helyszínlapka
 • 1 Végtelen Kesztyű lapka
 • 1 Bosszúállók lapka

Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

Splendor: Marvel (magyar)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Marc André
Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Címkék: Kártyajáték, Verseny, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Családi, Draftolás, Szett gyűjtés,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat