Descent: Legends of the Dark (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_ffg_descentlegendsofthedark2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_ffg_descentlegendsofthedark3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 180 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft

Fedezd fel Terrinoth világát ebben az izgalmas, alkalmazás vezérelt, gigantikus játékban.


Terrinoth-ot veszély fenyegeti! A démonok által fertőzött Uthuk Y'llan barbárok a birodalmat járják, Waiqar a Halhatatlan élőhalott csatlósai pedig először merészkednek a határaikon túlra. Terrinoth vezetőit megosztják és törékennyé teszik az eltérő nézeteik, képtelenek e közös fenyegetések ellen összefogni. Az északi báróság, Forthyn lesz az a hely, ami tökéletes színpadot szolgáltat Terrinoth és a sötétség erői közötti következő, nagy összecsapáshoz.


Évekig kalandoztál Terrinoth fantázia birodalmában, jártad földeit, sötét erdőit, árnyékos városait, ősi kriptáit és ködös mocsarait, de igazi kalandod csak most kezdődik.


Éljétek át közösen a legendát barátaiddal, miközben együtt kalandoztok Terrinoth birodalmában, ebben a labirintus felfedezős, kooperatív társasjátékban, ahol egy ingyenesen letölthető applikáció kísér utatokon. Kezdő hősöd saját játékstílusával, képességeivel és társaival veti bele magát a "Vér és Láng" kampány 16 történetéből álló kalandba. A kampány során ködben megbúvó élőholtakkal, a vadonban leselkedő démoni barbárokkal és még félelmetesebb fenyegetésekkel kell szembenéznetek. A 46 darab 3D terep, 40 hős és szörny figura gondoskodik az átélhető játékélményről! Céljaitok küldetésről küldetésre változnak, amint haladtok előre a kampányban.


Az olyan alapvető játékmechanizmusok, mint a harc, a fáradtság, a készségek, a tárgyak és még sok más, teljesen új értelmet nyernek a Legends of the Dark-ben, míg a terület elrendezések, a 3D-s terepek a történetekhez adnak több réteget és lehetőséget.


A játékmenet gyors és intuitív. Minden fordulóban három műveletet hajthatsz végre: egy manővert és két további akciót. A manőverezés mozgáspontokat ad a karakterlapod jobb felső sarkában látható módon, és mivel mindig van egy manőverező akciód, így könnyen előnyösebb helyzetbe hozhatod magad egy támadáshoz. További akció lehetőségként megtámadhatsz egy ellenséged, támadókockák dobásával, valamint a hősödnek képességeire és fegyvereire támaszkodva, hogy maximális sebzést vigyél be, vagy felfedezhetsz, hogy interakcióba lépj egy 3D-s tereppel vagy egy jelölővel, amiben az alkalmazás segít majd. Akció segít abban is, hogy végrehajtsd a Legends of the Dark egyik legfontosabb műveletét: a Kész akciót, amely lehetővé teszi, hogy hőslapodat vagy egyik kártyáját az ellenkező oldalára fordítsd, melyekkel új képességeket érhetsz el!

Minden hősnek van egy támadó kártyája és ügyességi kártyája! Minden hős két fegyver kártyával kezdi a játékot, amelyeket egymásba csúsztatva egyetlen támadó kártyát hozható létre. Az ügyességi kártyák is két egymást kiegészítő képesség között képesek váltani.


Az alkalmazás is hoz új dolgokat játékmenetbe, bemutatja az ellenségek stratégiáját, komplex hatásukat, melyek működését teljes mértékben le is követi, valamint hőseid döntései is követhetővé válnak, amit a történet során hoznak. Emellett rengeteg további lehetősége biztosít, mint például a kézműveskedés, a városban való vásárlás, a berendezések korszerűsítése stb. Ezek miatt a jelentős különbségek miatt a Descent: Legends of the Dark nem kompatibilis a Descent: Journeys in the Dark és annak kiegészítőivel.Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

A Descent: Legends of the Dark játékok sorozat többi tagja:

Kiegészítők:

62689,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Kellékek:

16047,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.