Modern Art: The Card Game

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A korábban Masters Gallery néven is megjelent Modern Art kártyajátékban a játékosok egyszerre műkritikusok és galériatulajdonosok, akik megpróbálják minél jobban felpörgetni bizonyos művészek értékét, mielőtt bevásárolnak műveikből. Öt művész alkotásai vannak játékban. Minden játékos remekműkártyákkal a kezében kezd, és a saját körében kijátszik egyet, amit bemutat az asztalon; egyes remekműkártyák speciális műveleteket is engednek, amelyek lehetővé teszik pl. egy második kártya kijátszását, egy extra kártya húzását, egy bizonyos művész értékének növelését, vagy azt, hogy mindenki egyszerre játsszon ki egy remekművet.


Amikor az asztalon egy bizonyos számú alkotás van egy művésztől, a forduló véget ér, és a leginkább képviselt művészek minden egyes alkotása 1-3 dollárért kerül eladásra. A játék négy fordulóig tart, a játékosok az új fordulók előtt további remekműkártyákat kapnak, és a művész teljesítménye a korábbi sikerei alapján növekszik. Az a játékos nyer, akinek négy forduló után a legtöbb pénze van.


A régi Masters Gallery Vermeer, Degas, Renoir, Monet és Van Gogh klasszikus műalkotásait ábrázolja a kártyákon, míg a Modern Art kártyajáték azonos játékmenettel és kortárs művészekkel, Wagner Kuroiwa, Mariana Martins, Nicolás Sánchez, Denise Jillian Tan és a TEC műveivel foglalkozik.

Modern Art: The Card Game

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Reiner Knizia
Kiadó: CMON Limited
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Kártyajáték, Családi, Fogadás & tétek, Lap menedzsment,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat