Modern Art: The Card Game (angol) (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_cmonlimited_modernartthecardgamep2_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-5 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 30 perc

Ajánlott: 8 éves kortól


Adatok:

Szerző: Reiner Knizia

Kiadó: CMON Limited

Kiadás éve: 2021


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

A korábban Masters Gallery néven is megjelent Modern Art kártyajátékban a játékosok egyszerre műkritikusok és galériatulajdonosok, akik megpróbálják minél jobban felpörgetni bizonyos művészek értékét, mielőtt bevásárolnak műveikből. Öt művész alkotásai vannak játékban. Minden játékos remekműkártyákkal a kezében kezd, és a saját körében kijátszik egyet, amit bemutat az asztalon; egyes remekműkártyák speciális műveleteket is engednek, amelyek lehetővé teszik pl. egy második kártya kijátszását, egy extra kártya húzását, egy bizonyos művész értékének növelését, vagy azt, hogy mindenki egyszerre játsszon ki egy remekművet.


Amikor az asztalon egy bizonyos számú alkotás van egy művésztől, a forduló véget ér, és a leginkább képviselt művészek minden egyes alkotása 1-3 dollárért kerül eladásra. A játék négy fordulóig tart, a játékosok az új fordulók előtt további remekműkártyákat kapnak, és a művész teljesítménye a korábbi sikerei alapján növekszik. Az a játékos nyer, akinek négy forduló után a legtöbb pénze van.


A régi Masters Gallery Vermeer, Degas, Renoir, Monet és Van Gogh klasszikus műalkotásait ábrázolja a kártyákon, míg a Modern Art kártyajáték azonos játékmenettel és kortárs művészekkel, Wagner Kuroiwa, Mariana Martins, Nicolás Sánchez, Denise Jillian Tan és a TEC műveivel foglalkozik.Angol nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.