• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gamelyngames_tinyepicpirates2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gamelyngames_tinyepicpirates3_lrg.jpg

Tiny Epic Pirates

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 41*67 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1090,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 41*67 mm Prémium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1090,- Ft
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Irányítsd a kalózkapitányod egy letűnt korszak hajnalán. Kormányozd a hajód és legénységed a könyörületet nem ismerő nyílt vízen, és legyen tiéd a dicsőség, no és persze a sokak által áhított kincs!


A Tiny Epic Pirates egy 45 perces, 1-4 játékos részére készült játék, mely egy igazi tengeri kalandot kínál! Egy kalózhajó fedélzetére pattansz, azzal a nemes céllal, hogy felfoghatatlan mennyiségű kincset rejts el a titkos sziget mélyén.


Minden körödben mozgasd a Kapitányod a kormánykeréken, ami kijelöli a következő parancsát, vagyis az akció lehetőségedet: fosztogatás, kereskedés, legénység toborzása, támadás vagy keresés. Ezeknek a sorrendje a játék elején, véletlenszerűen dől el, de kalózhajód minden egyes akciódnál tovább vitorlázhat. A fosztogatás lehetővé teszi, hogy a településekről zsákmányt szerezz. A kereskedés lehetővé teszi, hogy haszontalan áruidat eladd a feketepiacon. Minden piac csak egy bizonyos áru iránt érdeklődik, ezért ügyelj arra, hogy jó irányba hajózz. Az időzítés sokat számít, a piaci árak folyamatosan változnak! A legénység új szárazföldi patkánnyal, mármint lelkes taggal bővíti hajód létszámát. Minél nagyobb a legénységed, hajód annál nagyobb harci előnyökre tehet szert, és új képességeket nyit meg, hogy parancsaid még hatásosabbak lehessenek! Hírneved pedig szárny kel, ha megtámadsz kereskedelmi hajókat vagy más kalózokat. Ez egyben nagyszerű módja annak is, hogy aranyat és zsákmányt szerezz eladási céllal. Neved gaztetteid árán válik majd igazán legendássá!


Kutassatok a nyílt tengeren azon kincsek után, amelyeket az előttetek hajózó szerencsétlen lelkek hagytak hátra. Nekik már úgy sincs szükségük rá. Szerezz régi hajó alkatrészeket, hogy átmeneti segítséget nyújtsanak, vagy ha szerencsés flótás vagy, bukkanj valami igazán értékesre.


A játék akkor ér véget, amikor egy játékosnak sikerült három kincset elásnia. Ahhoz, hogy ezt megtegye, előbb elegendő pénzt kell összegyűjtenie, hogy azt el tudja rejteni a térkép megjelölt pontjain. Döntetlen esetén annak a játékosnak a szava lesz a döntő, akinek a legmagasabb a nívója, majd ezt követően, amelyik játékos a legtöbb arannyal rendelkezik.


Indulj útnak a veszélyes tengerekre a hírnév és a gazdagság nevében!


Angol nyelvű játékszabály

 

 

Angol nyelvű ismertető

Tiny Epic Pirates

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Scott Almes
Kiadó: Gamelyn Games
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Tiny Epic Pirates játékok
Címkék: Egyedül is játszható, Kockadobás, Kalózos, Felfedezés, Mozgáspont szétosztás, Szállítmányozás, Rondella,
5690,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat