Bayonets & Tomahawks (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
Vegyél részt az 1755-ös francia és indián háborúban!
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmtgames_bayonetsandtomahawks2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmtgames_bayonetsandtomahawks3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

A legjobb: 2 játékossal

Játékidő: 120-600 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerző: Marco Poutré

Kiadó: GMT Games LLC

Kiadás éve: 2021


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány
A Bayonets & Tomahawks (B&T) egy 2 játékos stratégiai játék, amely az 1755-1760 közötti francia és indián háborúra összpontosít. Könnyed, mégis gazdag rendszere kellő szórakoztatást nyújt minden szintű játékos számára. Az egyik játékos a briteket, a másik a franciákat és az indiánok többségét irányítja. Diplomácia, portyázás, építkezés, haditengerészeti műveletek, ostromok: semmi sem maradhat ki annak érdekében, hogy a játékosok elmerülhessenek a 18. századi gyarmatosítás hadszínterén.

Egy B&T játékkör 1 vagy több játékévig tarthat a választott forgatókönyvtől függően, egészen a teljesen eluralkodó konfliktusig. Minden játékévben 8 akciókör áll rendelkezésre, aminek során a játékosok szárazföldön és tengeren mozgatják egységeiket, razziákat hajtanak végre, erődöket és utakat építenek, stb. A csaták/ostromok általában az akciókörök végén zajlanak. Egy játékév 3 logisztikai fordulót is tartalmaz: Flották érkezése, Gyarmatosítók és Téli menedék.

A B&T kártyákon alapul. De ellentétben a legtöbb kártyás háborús játékkal, a játékosoknak nincsenek kézben tartott lapjai. Minden játékos egy véletlenszerűen választott, nyilvánosságra hozott akciókártyával kezdi az évet. Minden akciókör elején mindkét játékos húz egy új lapot. Ezt követően ki kell választaniuk 2 kártyájuk közül egyet, amivel az az aktuális fordulóban játszanak. A másik kártya a következő kör tartaléka lesz. A francia játékos minden akciókörben kap egy véletlenszerű indián akciókártyát is.

Mindegyik fél bizonyos előnnyel vág neki a játéknak, amelyeket ki kell használnia a győzelem elérése érdekében. A britek elsöprő számmal rendelkeznek, a franciák ügyesebbek a vadonban vívott harcokban, amit számos indián szövetségesével vív. A győzelemhez a játékosnak annyi ellenséges, kulcs fontosságú területet kell meghódítania, amivel elérheti a forgatókönyv Invázió győzelmi pontjához szükséges követelményét.

Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.