• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_dv_zombicide_masodikkiadas2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_dv_zombicide_masodikkiadas3_lrg.jpg

Zombicide (második kiadás, magyar)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A zombik a semmiből érkeztek és elpusztították a korábban ismert világunkat. Néhány rendkívüli és bátor ember közösen fegyvert fogott a fertőzöttek hordája ellen. Ezek a túlélők most a várost járják, ellátmányt, bosszút és szórakozást keresve a zombik kárára.

Túlélők vagytok. A múltat elfeledhetitek. Válasszátok meg végzeteteket! Eljött a kaland, a veszély, a szabadság és a barátság ideje.Itt az idő a zombiirtásra!

Túlélőkként játsszatok csapatban a barátaitokkal egy horror- és akciófilmek által ihletett zombiinvázió során! A zombikat egyszerű kártyák és szabályok segítségével maga a játék irányítja. Találjatok fegyvereket, pusztítsátok a zombikat és gyűjtsetek adrenalinpontokat, hogy új tulajdonságok megszerzésével elérhessétek a túlélőitek maximális teljesítőképességét. Minél több zombit öltök, annál több érkezik!

A Zombicide (2. kiadás) kifinomult és egyszerűsített szabályokat tartalmaz, beleértve a távolsági támadások célprioritásának frissítését, az ajtókkal való interakciókat és a járművek használatát. Egy új sötét zóna funkciót is hozzáadtak, egy zónát, amely elrejti a zombikat a túlélők támadásaitól. A Zombicide (2. kiadás) új összetevőket és figurákat is tartalmaz, beleértve a műanyag játékostáblákat és az új gyerek túlélőket. A visszatérő játékosok a korábbi Zombicide kiadásokból származó gyűjteményüket is felhasználhatják. Válasszatok a 12 túlélő (6 felnőtt, 6 gyerek) és a 25 küldetés közül és már kezdődhet is a zombiirtás!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


Zombicide (második kiadás, magyar)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerzők: Raphaël Guiton,
Nicolas Raoult,
Jean-Baptiste Lullien
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Zombicide (második kiadás)
Címkék: Horror, Zombi, Kooperatív, Egyedül is játszható, Kockadobás, Festhető figurák, Kampány alapú, Moduláris tábla, Csapatjáték,
42670,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
7591,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat