A vörös katedrális (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
Vezess építőcsapatot a cári uralom alatt, hogy felépülhessen a Boldog Vazul székesegyház.
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_reflexshop_voroskatedralis2_lrg.jpg
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_reflexshop_voroskatedralis3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 3 játékossal

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Isra C., Shei S.

Kiadó: Reflexshop Kft.

Kiadás éve: 2021


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


2 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Rettegett Iván orosz cár, hogy megünnepelje hadjáratának minden győztes csatáját, 9 templom megépítését rendelte el, ami végül egyetlen épületegyüttesként született meg, és ma Boldog Vazul székesegyházként ismeri a világ. A Vörös katedrális társasjátékban az építészek vezetőinek egyikeként kell versenybe szállnod a többi riválisoddal, hogy te építs meg lehetőleg minél többet a katedrálisból és ezáltal szerezz örökké tartó hírnevet magadnak. Készen állsz a kihívásra?

Vörös katedrális egy 1-4 fővel játszható, átlagosan játékosonként 30-40 perc játékidővel rendelkező stratégiai játék, amit akár már 10 éves kortól lehet játszani.

A játék során minden játékos egy-egy építészcsapatot reprezentál, akik a Boldog Vazul székesegyház építkezésében versengenek egymással. Minden játékos a körében egyet hajthat végre a fő akciók közül, ez lehet a katedrális egy részének lefoglalása, a lefoglalt rész építése, vagy építőanyagok begyűjtése. A másodlagos akciók közül azonban bármelyiket végrehajthatják, ezzel ugyan csökken presztízsük, de cserébe rubelhez vagy több nyersanyaghoz juthatnak. A játék pedig innentől nem bonyolult. Gyűjtögetni és építgetni kell, amíg valakinek sikerül megépítenie a hatodik katedrális részletét is. Ekkor egy pontozási fázis következik, és aki a legtöbb presztízzsel rendelkezik, az a cár kegyeiben részesülve diadalmasan kerül ki az építészek versenyéből.

Tedd próbára magad, és légy részese a Boldog Vazul székesegyház építésének a Vörös katedrális társasjátékban!

A doboz tartalma: 24 zsászló (játékosonként 6 darab) - 4 pontjelölő (játékosonként 1 db) - 20 fa - 20 tégla - 20 kő - 15 arany - 10 zöld drágakő - 10 lila drágakő - 1 piactábla - 4 műhelytábla - 8 erőforráslapka - 28 műhelylapka - 16 díszítés - 40 rubel - 66 kártya - 5 dobókocka


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

2 értékelés alapján
 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Igazi tervezős, stratégiai játék. A játék szabályai eleinte nehézkesek, így azoknak ajánlom, akik már találkoztak hasonló jellegű játékokkal. A lényeg, hogy erőforrásokat gyűjtsünk össze, és eljuttassuk az építkezés területére. Kellő mértékű benne a véletlen "pályagenerálás" így egy- egy játék közt változhat a stratégia bizonyos szinten. Mivel kicsit összetettebb, így szórakoztató más-más stratégiákat kipróbálni, és magunk a legjobbra rájönni. A stratégiában az is segít, hogy a játékban végig nyílt lapokkal játszunk, következtethetünk a többi játékos terveire, de van annyira összetett, hogy ne tudjunk minden lépést előre kiszámítani, valamint a random faktor miatt sem lehet nagyon a végtelenbe tervezni.
  Egy igényes design-ú, gondolkoztató stratégiai játék elsősorban idősebbeknek :)

 • Nagyon szuper kis játék. Kicsi doboz, de jól tele van tömve alkatrészekkel. Szép az asztalkép, nekem átjön a katedrális építős tematika. A kockaléptetős erőforrásgyűjtés nagyon ötletes. Azoknak nem való, akik nem szeretik, hogy mindig újra kell tervezni, mert állandóan változik a főtábla. Nagyon fontos benne az időzítés: mikor melyik katedrálisrészletet foglalod le, mikor díszítesz, mikor építed meg az utolsó részletet. A bónuszakciókat érdemes minél többször használni, mert elég szűkös a játék. Minden játékosszámmal (1-4) jól működik. Nagyon megéri az árát!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.