• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_piatnik_thecrewthequestforplanetnine2_lrg.jpg
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_piatnik_thecrewthequestforplanetnine3_lrg.jpg

The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz (The Quest for Planet Nine)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 5.0
1 értékelés
Ebben a különleges kooperatív társasjátékban, nem csak együtt kell működnötök, hanem különböző trükköket is ki kell játszanotok vagy éppen kiállnotok.
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Értékelés

A The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz egy kooperatív ütős-vivős játék, amelyben a játékosok űrhajósokként indulnak el, hogy részt vegyenek egy bizonytalan űrkalandon. Vajon mi a helyzet az ismeretlen bolygóról szóló pletykákkal? Ezen az űrben játszódó eseménydús utazáson több mint 50 izgalmas küldetésen vehettek részt. De a játékot és kihívásait csak akkor lehet legyőzni, ha minden játékos sikeresen teljesíti az egyéni feladatait is. A változatos kihívások leküzdése érdekében elengedhetetlen a kommunikáció a csapaton belül. Ám az űrben ez a vártnál nehezebb lehet!


A játék minden küldetéssel egyre nehezebbé válik. A küldetések során nem a bevetett trükkök mennyisége, hanem a megfelelő trükkök megfelelő időben való használata számít.


A csapat csak akkor nyer, ha minden játékos sikeresen teljesíti feladatait.


A feladatotok, amennyiben vállaljátok, hogy bebizonyítsátok a 9. bolygó létezését, de az űrutazást csak akkor élitek túl, ha egy csapatként együttműködtök!


Ebben a különleges kooperatív társasjátékban, nem csak együtt kell működnötök, hanem különböző trükköket is ki kell játszanotok vagy éppen kiállnotok. A The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz stratégiai játékban a játékosok asztornautákat alakítanak, egy ismeretlenbe vezető űr-kalandban. Milyen pletykák keringenek az ismeretlen bolygóról?


Egy esemény dús és változatos kaland vár rátok több, mint 50 izgalmas és különleges küldetésen át. De a játékot csak akkor győzhetitek le, ha mindenki teljesíti a saját feladatát. Ne feledjétek, megfelelő kommunikáció nélkül a próbákat és feladatokat sem tudjátok ki állni! És készüljetek, talán az űrben semmi sem olyan egyszerű...


A játék nehézsége küldetésenként változik, de bármelyik küldetés után tarthattok szünetet és folytathatjátok később. Itt nem a trükkök mennyisége, hanem a megfelelő trükkök megfelelő pillanatban való felhasználása a fontos!


A játékosok akkor fejezik be a küldetéseket sikeresen, ha az összes játékos teljesítette a saját kis feladatát.Magyar nyelvű ismertető (német kiadás alapján)Angol nyelvű ismertető

The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz (The Quest for Planet Nine)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Thomas Sing
Kiadó: Piatnik
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Sorozat: The Crew játékok
Címkék: Sci-fi, Kooperatív, Kártyajáték, Spiel des Jahres nyertes, Stratégia (Eurogame), Családi, Űr, Kampány alapú, Ütős-vivős, BGG Top,
5108,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
5259,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Alapvetően szkeptikus szoktam lenni a kooperatív játékokkal kapcsolatban, de a Crew nagyon jól ötvözi a co-op jelleget a hagyományos ütős-vivős kártyás mechanikával, ezzel valami egészen különlegeset létrehozva. A vásárlás óta villámgyorsan a legjátszottabb játékaink lista élére ugrott; gyerekekkel is és barátokkal is sokat játszunk. A játékmechanika és a dizájn is 10/10; az egyetlen amibe bele lehet kötni az a kártyák vékonysága - a kártyavédő kötelező!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat