The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz (The Quest for Planet Nine) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
Ebben a különleges kooperatív társasjátékban, nem csak együtt kell működnötök, hanem különböző trükköket is ki kell játszanotok vagy éppen kiállnotok.
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_piatnik_thecrewthequestforplanetnine2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_piatnik_thecrewthequestforplanetnine3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2-5 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 20 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerző: Thomas Sing

Kiadó: Piatnik

Kiadás éve: 2021

Sorozat: The Crew játékok


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


2 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 44*68 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 56*87 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 2380,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 44*68 mm Prémium (100 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 56*87 mm Prémium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 2380,- Ft

A The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz egy kooperatív ütős-vivős játék, amelyben a játékosok űrhajósokként indulnak el, hogy részt vegyenek egy bizonytalan űrkalandon. Vajon mi a helyzet az ismeretlen bolygóról szóló pletykákkal? Ezen az űrben játszódó eseménydús utazáson több mint 50 izgalmas küldetésen vehettek részt. De a játékot és kihívásait csak akkor lehet legyőzni, ha minden játékos sikeresen teljesíti az egyéni feladatait is. A változatos kihívások leküzdése érdekében elengedhetetlen a kommunikáció a csapaton belül. Ám az űrben ez a vártnál nehezebb lehet!


A játék minden küldetéssel egyre nehezebbé válik. A küldetések során nem a bevetett trükkök mennyisége, hanem a megfelelő trükkök megfelelő időben való használata számít.


A csapat csak akkor nyer, ha minden játékos sikeresen teljesíti feladatait.


A feladatotok, amennyiben vállaljátok, hogy bebizonyítsátok a 9. bolygó létezését, de az űrutazást csak akkor élitek túl, ha egy csapatként együttműködtök!


Ebben a különleges kooperatív társasjátékban, nem csak együtt kell működnötök, hanem különböző trükköket is ki kell játszanotok vagy éppen kiállnotok. A The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz stratégiai játékban a játékosok asztornautákat alakítanak, egy ismeretlenbe vezető űr-kalandban. Milyen pletykák keringenek az ismeretlen bolygóról?


Egy esemény dús és változatos kaland vár rátok több, mint 50 izgalmas és különleges küldetésen át. De a játékot csak akkor győzhetitek le, ha mindenki teljesíti a saját feladatát. Ne feledjétek, megfelelő kommunikáció nélkül a próbákat és feladatokat sem tudjátok ki állni! És készüljetek, talán az űrben semmi sem olyan egyszerű...


A játék nehézsége küldetésenként változik, de bármelyik küldetés után tarthattok szünetet és folytathatjátok később. Itt nem a trükkök mennyisége, hanem a megfelelő trükkök megfelelő pillanatban való felhasználása a fontos!


A játékosok akkor fejezik be a küldetéseket sikeresen, ha az összes játékos teljesítette a saját kis feladatát.Magyar nyelvű ismertető (német kiadás alapján)Angol nyelvű ismertető

A The Crew játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

4866,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

2 értékelés alapján
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Alapvetően szkeptikus szoktam lenni a kooperatív játékokkal kapcsolatban, de a Crew nagyon jól ötvözi a co-op jelleget a hagyományos ütős-vivős kártyás mechanikával, ezzel valami egészen különlegeset létrehozva. A vásárlás óta villámgyorsan a legjátszottabb játékaink lista élére ugrott; gyerekekkel is és barátokkal is sokat játszunk. A játékmechanika és a dizájn is 10/10; az egyetlen amibe bele lehet kötni az a kártyák vékonysága - a kártyavédő kötelező!

  • Nagyon jó kis játék, egyszerűen megtanulható, mégis jó darabig érdekes tud maradni – a leosztások nagyon más játékot eredményeznek akár ugyanannál a típusú „küldetésnél” is. Kisebb hátránya is ez: elég vaskosan függ a szerencsétől is, de ez – pláne (nagyobb) gyerekekkel játszva – nem is biztos, hogy hátrány. A lapok valóban lehetnének kicsit masszívabbak, más gondot nem tudnék mondani.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.