A ​Fémszörny

Új Könyv
Puhakötéses
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Dr. Walter T. Goodwin csupán azért érkezik a Transzhimalája érintetlen vadonjába, hogy felkutasson és tanulmányozzon egy különleges virágmutációt. Ám a hegyek a vártnál jóval nagyszabásúbb, emberi ésszel alig felfogható titkokat rejtenek. Goodwin és útitársai először egy primitív népcsoportra bukkannak, akik mintha Nagy Sándor idejéből kerültek volna elő, röviddel ezután pedig megismerik a szépséges Norhalát, aki egy eleven fémmonstrumnak parancsol.

Mi a kapocs az isteni szépségű lány és a harcias törzs között? Mire képes a Fémszörny, ha csatába szólítják? Mit keres a világunkban, és útját állhatja-e bármilyen erő, ha a szándékai ellenségesnek bizonyulnak? Abraham Merritt részletgazdagon és kiváló érzékkel mutatja be ezt a rendkívüli, az emberi természettől merőben – és mesterien – idegen entitást, amivel egyebek mellett H. P. Lovecraft elismerését is kivívta.

A ​Fémszörny

Szerző: Merritt, Abraham
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2021
Címkék: Fantasy, Mesterművek (Klasszikusok),
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat