Komisz mesék

Új Könyv
Puhakötéses
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Kalandozóknak állított csapda az Elátkozott Vidéken. Gyilkossággal gyanúsított kahrei gépszolga a keleti barbárok között. Acsarkodó főnemesek Új-Godonban, egy démonaival küzdő kardművész a Déli Jégmezőkön. Egy ifjú dorani varázstudó első küldetése az élet sűrűjében – és elveszett lar-dori barátja, akit még egy em­relin is keres.

 

Ahány történet, annyiféle harc, ám egyvalami közös bennük: a kíméletlen valóság, ami álmokat tipor, sorsokról dönt, a végsőkig próbára tesz.

 

John J. Sherwood csupa új novellát tartalmazó kötete színes tablót fest Ynev közelmúltjáról és jelenéről, a tizennegyedik zászlóháború előestéjétől, a manifesztációs háború utáni Taba el-Ibarán át a boszorkányháborúk küszöbén álló Aba­sziszig – és a szerző úgy idézi meg a kilencvenes évek M.A.G.U.S.-kiadványainak hangulatát, hogy közben saját stílusához is mindvégig hű marad.

Komisz mesék

Szerző: Sherwood, John J.
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2021
Címkék: Fantasy, M.A.G.U.S., Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat