Végtelen

Új Könyv
Puhakötéses
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Zaknafein ​Do’Urdent múltban és jelenben, folyton-folyvást kétségek gyötörték. Lelkének háborgását csak fokozta, hogy férfiként alsóbbrendűnek számított a sötételfek hagyományosan nők uralta társadalmában. Csupán a valaha élt egyik legkiválóbb fegyvermesterként kivívott státuszának és Jarlaxle, a zsoldos barátságának köszönhette, hogy sikerült megőriznie az ép eszét. Halálakor pedig megnyugvással tölthette el a tudat, hogy öröksége tovább él a fiában, Drizztben.

 

Csakhogy… valaki nem akarta, hogy Zaknafein halott maradjon. Így tehát visszatért az életbe, több száz évvel később, egy olyan világba, ami idegen számára. Fiának bajtársai a legkevésbé sem hasonlítanak azokra a gőgös és elvakult férfiakra, akikhez előző életében szokott. Drizzt társaságába elfek és törpék mellett mind közül a legrosszabb: egy emberi feleség tartozik.

 

Zaknafein küszködve igyekszik boldogulni a megváltozott új világban, de rá kell jönnie, hogy egy dolog ugyanolyan maradt: a démonok és egy drow nagyasszonyanya mesterkedései, aki elégedetlen családjának a Házak rangsorában betöltött pozíciójával.

 

Bár az idő folyása elsodorta, Zaknafein harcos maradt. Nem számít, milyen előítéleteket kell leküzdenie, egy dologban biztos: hogy teljesíti a kötelességét, és Drizzt oldalán fog küzdeni, hogy megfékezhessék a világot elborító, sötét áradatot.

Végtelen

Szerző: Salvatore, R.A.
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2021
Sorozat: Generációk
Sorozat hanyadik része: 2
Címkék: Fantasy, Forgotten Realms,
1-1 a(z) összesen 1 elemből
4491,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat