A Káosz Arénája

Új Könyv
Keménykötéses
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Értékelés

Létezik a Zan ösvényein egy többszörösen rejtett aréna. Különös logikájú, szétszórt világ ad neki otthont – a Limbó, melyet a közhit a Káosz Sík­jának tart, holott valójában az őselemi istenek hozták létre.

 

Az Ötök – a Föld, a Lég, a Víz, a Tűz és az Ős-káosz pusztítva teremtő, teremtve pusztító ele­mek külön-külön is, nemhogy együtt. Hogy mi­ként találnak rá a hatodikra, arról minden élő istennek tudomása van: kiválasztottaik által, halandók által. Akiknek meg kell küzdeniük a Limbó szörnyeivel, Ardoraq csapdáival, és végül az Arénában egymással. A bajnokok dolga rend­kívül nehéz, ám a jutalom ehhez mérten óriási. A győztes megnevezheti azt az istent, kit az Ötök a szövetségük fészkébe fogadnak.

 

Harcosok, varázslók, boszorkányok, dalnokok, doktorok, kalmárok, bölcsek és bolondok, gazemberek és nemes lelkűek versengenek egymás­sal. Csatlakozz hozzájuk!

A Káosz Arénája

Szerzők: Fayard, Colin J.,
Morgan, Tim
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 2021
Címkék: Fantasy, Worluk, a Káosz világa, Cherubion Fantasy Exkluzív,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat