• Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gemklub_renature2_lrg.jpg
  • Új
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gemklub_renature3_lrg.jpg
  • Új

Renature - Újjáéledő természet

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Segíts a természetnek visszaszerezni azt, ami övé!


A játékosok feladata, hogy visszaállítsák a természet rendjét a környezetszennyezés által sújtott, egykor gyönyörű völgyben. A patak mentén haladva kell elhelyeznetek az állatos dominókat és újraültetnetek a növényeket, hogy pontokat szerezzetek. Amikor az összes dominót kijátszottátok, a játék véget ér, és a végső pontozás után az lesz a győztes, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze.


A Renature - Újjáéledő természetben minden játékos dominókat helyez majd le a játéktérre, melyeken állatok és különböző növény találhatók. A körödben egy dominót tudsz kijátszani a kezedből, hogy az megfeleljen minden szomszédjának, majd ezután elhelyezhetsz egy növényt mellette. Az ottani növények mérete és száma alapján pontokat szerzel, és remélhetőleg később is, amikor a területet pontozzátok – de pontot kapsz akkor is, ha dominók veszik körül, de a játék végi pontszámításba is beleszámíthat.


A legjobb játékosok, ha jól ismerik a kezüket, hosszú távú stratégiát tudnak kialakítani, és alkalmazkodni tudnak a meglepetésekhez, blokkolják a többi játékos terveit, és a természet változásához is könnyen tudnak majd alkalmazkodni


Wolfgang Kramer és Michael Kiesling legendás tervező duójától érkezik ez az egyszerű szabályokkal operáló játék, amely izgalmas döntésekkel és taktikai lehetőségek sokaságával párosul. Lenyűgöző alkatrészeinek és a gyönyörű témájának hála a Renature - Újjáéledő természet a játékosok minden rétegének jó szívvel ajánlható, azoknak is, akik még csak most ismerkednek a modern társasjátékokkal, de a „heavy gamerek” sem fognak unatkozni!


Magyar nyelvű játékszabály


Angol nyelvű ismertető

Renature - Újjáéledő természet

Szabály a dobozban:Magyar
Szerzők: Wolfgang Kramer,
Michael Kiesling
Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Címkék: Állatos, Kirakós, Családi, Pakliépítő/ Kockaépítő/ Zsáképítő, Lapka lepakolás,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat