• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gemklub_boldogkicsidinok2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gemklub_boldogkicsidinok3_lrg.jpg

Boldog kicsi Dínók (Magyar, Happy Little Dinosaurs)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Mosolyogj, mindjárt itt a vég!


Az utóbbi időben a kis dinók mindent megtesznek, hogy elkerüljék a záporzó meteorokat. Meg azért is, hogy elkerüljék az életüket fenyegető egyéb katasztrófákat. Lehet, beleesel egy gödör lávába, felültet a randi partnered, vagy rád támad néhány vérszomjas mókus, de te kis dínóként, aki az egészet túléli, Te leszel a játék nyertese!


A Boldog kicsi dinókban az első játékos, aki eléri az 50 pontot, vagy az utolsó dinoszaurusz lesz, aki talpon marad - mert a többiek út közben kihaltak -, nyeri meg a játékot. Minden körben felfordítotok egy katasztrófa kártyát, amelyből 3 féle található a játékban: természeti, állati és érzelmi katasztrófa. Minden játékos titkon kijátszik egy számmal ellátott kártyát a kezéből, annak reményében, hogy ezzel elkerüli a katasztrófát, majd megtörténik a kártyák felfedése, és megkezdődik az "életben maradási" harc.


Amennyiben sikerül elkerülnöd a katasztrófát - a te számod lett a legnagyobb, a kártyák esetleg speciális hatása után is -, nyugodtan hátradőlhetsz, és jókat mosolyoghatsz, miközben előre araszolsz a játékostábla menekülési útvonalán, magad mögött hagyva a többieket. Ők majd lerendezik a rájuk leselkedő veszélyt, akár "hirtelen halállal". Az a játékos, aki egyazon katasztrófa típusból begyűjt 3 kártyát, vagy 3 különböző típusú kártyát, kicsi dínója kihal, a játékos pedig kiesik a játékból. Sajnos a dínó lét már csak ilyen.

A pont kártyák különböző fegyvereket, trükköket tartalmaznak, melyek alkalmazásával elkerülheted a katasztrófákat. Minden kártya pont értéke 0-9 között található. Instant kártyák segítségével pedig, amiket a pont kártyák felfedése után játszhatsz ki, kissé megbolondíthatod a pontok kiértékelését: növelheted, csökkentheted a pontod értékét, megcserélheted a legkisebb és legnagyobb értéket, és még számos mókát alkalmazhatsz. A kihalás elkerülése érdekében nem szabad válogatnod az eszközökben!

A kis dínók különböző személyiségjegyekkel rendelkeznek, használd ki ezeket és próbálj meg nem kihalni! Vajon sikerülni fog?


Dínóink kicsik, boldogok, de kevésbé agresszívak, mint az Unikornisok, a rémes ménesben, és életünk legalább annyira kalandos, mint a Bájos kis bestiáké!Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertető
Boldog kicsi Dínók (Magyar, Happy Little Dinosaurs)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Ramy Badie
Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Happy Little Dinosaurs játékok
Címkék: Humor, Kártyajáték, Állatos, Családi, Eltérő játékos képességek, Lap menedzsment, Összehasonlító pontozás, Kieséses rendszer, Rizikózás & kockázatvállalás, Szett gyűjtés, Szívatás, Dínós,
10175,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
7750,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
6295,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
6990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat