• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_concernedape_stardewvalley_theboardgame2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_concernedape_stardewvalley_theboardgame3_lrg.jpg

Stardew Valley: The Board Game

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Építsd fel a farmodat, termessz növényeket, és fedezd fel Stardew Valley-t csodálatos világát.


Eric Barone azonos című videojátékán alapszik ez a kooperatív, gazdálkodásról és barátságról szóló társasjáték! Dolgozzatok össze, és mentsétek meg a Völgyet a gonosz JojaMart vállalattól! Ehhez gazdálkodj, horgássz, barátkozz, és gyűjts erőforrásokat, hogy beteljesíthesd nagyapád vágyait, és helyreállítsd a közösségi központot. Gyűjts össze mindenféle tárgyat, nevelj állatokat, és fedezd fel a bányát. Szerezz fejlesztéseket és különféle képességeket. Az évszakok múlásával pedig nézd meg, hogy meg tudod-e védeni Stardew Valley báját!


A közösségi központ helyreállításához különböző típusú erőforrásokra lesz szükséged, melyek a játékban lapkák formájában jelennek meg. Ennek eléréséhez meghatározott számú kör áll a rendelkezésére. Ezt a 20 lapból álló évszak pakli befolyásolja, ahonnan minden körben egyet húznak a játékosok, bizonyos események hatására. A játékosok, az adott körben közösen döntik el, hogy hova összpontosítsák egyéni akcióikat, és a völgy melyik részére helyezzék tappancsukat. Akcióik segítségével helyekre látogathatnak el, hogy erőforrásokat gyűjtsenek céljaik eléréséhez. De egy akció lehet a termény öntözése, a halfogás, kockadobás a bányák felfedezéséhez és még sok minden más. Amikor az évszak pakli lapjai elfogynak, a játék véget ér.


Nagyon fontos azonban szem előtt tartani, hogy a Stardew Valley: The Board Game bármennyire is egyszerűnek és cukinak tűnik, valójában nem egy hétköznapi, gyors játék. A szabályok ismeretében bár könnyű játszani, valódi kihívást jelent. Ha azok, akikkel majd játszol, a rövid (45 percnél rövidebb) játékidőt részesítik előnyben, ahol szabályból és alkatrészből is kevés van, ez a játék nem biztos, hogy a legjobb választás.


Angol nyelvű ismertető
Angol nyelvű játékmenet

Stardew Valley: The Board Game

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Eric Barone,
Cole Medeiros
Kiadó: ConcernedApe
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Kooperatív, Egyedül is játszható, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Kockadobás, Állatos, Munkás lehelyezés,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat