Absolute War! The Russian Front 1941-45 (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_absolutewar2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_absolutewar3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2 játékos

A legjobb: 2 játékossal

Játékidő: 240 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerző: Carl Paradis

Kiadó: GMT Games LLC

Kiadás éve: 2021


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Miután megbirkóztál az orosz fronttal a No Retreat! széria első felvonásában, a harci játékok szerelmese és tervezője, Carl Paradis újra elmerül a háborúk ezen izgalmas időszakában: Absolute War! The Russian Front 1941-45. Ez a két fővel játszható háborús játék új módon eleveníti fel a náci Németország megszálló hadseregei és a Szovjetunió közötti titáni küzdelmet. Ez az új megközelítés gyorsabb és könnyebb játékot kínál – így akár új játékosok is könnyen megismerhetik mind a háborúk, mind pedig a társasok izgalmas világát.


Egyik fél sem engedheti meg magának, hogy bármiféle kegyelmet mutasson gyűlölt ellenségének, hisz itt a tét életről és halálról szól, Te irányítod a világ valaha volt legnagyobb és legfárasztóbb hadjáratát. A háború pokol, és ez az abszolút háború!


Négy gyorsan játszható forgatókönyv és egy kampány áll a játékosok rendelkezésére:


Barbarossa, 1941: A Szovjetunió elleni kezdeti támadás. Elvehetik-e a németek Leningrádot és Moszkvát, mielőtt az orosz, zord időjárás lehűti a német haderő lelkesedését?


Fall Blau és Saturn hadművelet, 1942: A kaukázusi olajmezők elleni offenzíva és a nácik katasztrofális veresége Sztálingrádban. Vagy… lehet, hogy az OKH úgy dönt, hogy a szovjet fővárost ismét észak felől támadja meg?


Zitadelle hadművelet, 1943: Hitler utolsó esélye, hogy keleten megszerezze a „győzelmet” az előző évi, délen történt katasztrófa után. Ez egy most-vagy-soha lehetőség a németek számára, hiszen a Vörös Hadsereg végre egyenlő feltételekkel szállhat harcba. Kurszk lesz a páncélosok sírköve?


Bagration hadművelet, 1944: A szovjet nyári offenzíva, amely végül megtörte a Harmadik Birodalom haderejét, a Wehrmacht-ot, ami eseményekhez képest a normandiai partraszállás puszta dulakodás csupán. Kiűzöd végleg az ellenséget az anyaországból?


Kampány játék: Az 1941-es Barbarossa hadművelettől a Bagration 1944-es összecsapásig.


Angol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.