Kifürkészhetetlen (magyar - Unfathomable) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_deltavision_kifurkeszhetetlen2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_deltavision_kifurkeszhetetlen3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 3-6 játékos

A legjobb: 5 játékossal

Játékidő: 240 perc

Ajánlott: 11 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Corey Konieczka, Tony Fanchi

Kiadó: Delta Vision

Kiadás éve: 2021

Sorozat: Unfathomable játékok
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

1913-at írunk. Az SS Atlantica gőzhajó két napi hajóútra van a kikötőtől, az Atlanti-óceánon. Gyanútlan utasai egy nyugodt utazás reményében szálltak fel a fedélzetre Bostonban, Massachusettsben, semmi különös eseményre nem számítva. Azonban a hajón utazókat minden este furcsa rémálmok gyötrik; pletykák keringenek sötét árnyakról, amelyek a hullámok alatt szorosan a hajó nyomában vannak; és a feszültség csak emelkedik, amikor a hajó kápolnájában egy holttestet fedeznek fel, furcsa rituálé jeleivel körülötte.


Az Atlanti-óceán mélyén bujkál az ördögi, kimondhatatlan borzalom: a Mélyek, Hydra anya és Dagon atya vezetésével. Ismeretlen okokból az Atlantica felé vették irányukat, és csatlósaik ember-mély hibridek alakját öltve beszivárogtak a gőzhajóra, hogy belülről segítsenek elsüllyeszteni azt. A Kifürkészhetetlen minden játékában egy vagy több játékos ilyen hibrid szerepébe bújik, és feladatuk, hogy mennyire tudják titokban szabotálni a többi játékos erőfeszítéseit, kihatással lesz a végeredményre: sikeres lesz-e az utazás, vagy épp elsüllyed-e a hajó.


Ha nem hibrid, hanem ember vagy, el kell hárítanod a Mélyek fenyegetését, meg kell akadályoznod, hogy az Atlantica-t túl sok sérülés érje, kezelned kell a hajó négy kulcsfontosságú erőforrását, ha sikeresen el akarsz érni Bostonba, miközben megpróbálod kitalálni, melyik játékostársaid jelentenek veszélyt. Mindenkinek ugyanaz az erőforráskészlete, de míg az emberek megpróbálják megóvni azokat, addig az árulók arra törekszenek, hogy kimerítsék. És bizony, nem is olyan egyszerű döntést hoznod, hogy valaki szándékosan meríti-e a csoport erőforrásait vagy sem, különösen, ha válsághelyzet adódik.


Minden játékos a köre végén ki kell húznia egy mítoszkártyát. Mindegyik kártya egy válságot jelent, amelyet az egész csoportnak együtt kell megoldania. E válságok némelyike, például az „Élelmiszer adagolás”, olyan választást követel meg tőletek, amely potenciálisan veszélybe sodorhatja a hajó utasait vagy erőforrásait, míg mások, mint például a „Hajótest szivárgás”, készségpróbát követelnek, amelyben a kudarc katasztrofális következményekkel járhat...


Az ügyességi teszt során minden játékos a kezéből lerak egy ügyességi kártyát, képpel lefelé. Miután mindenki hozzájárult (de dönthet úgy is, hogy nem), a kártyákat megkeverés után felfedésre kerülnek. Ha a megfelelő készségekből elegendő lett, akkor a csapat sikerrel vette a tesztet! De ha egyesek rossz készségekkel járultak hozzá, akkor ezek lényegében akadályozhatják az eredményt, és kudarchoz vezethetnek. Így az ügyességi tesztek remek alkalmak az árulók számára, hogy szabotálják az emberek erőfeszítéseit, ezért mindig résen kell lennetek.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


A Unfathomable játékok sorozat többi tagja:

Kiegészítők:

Új
28496,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
27641,- Ft28496,- Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 28496,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!