• Új

A Krampusz éjszakája

Új Könyv
Puhakötéses
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Karácsony előestéjén bent s szerteszét
még csak kisegér sem hallatta neszét…


Aztán az óra tizenhármat üt, és dübörgő zaj riaszt fel az álmodból. Amikor a földszintre mész, hogy utánajárj a zaj forrásának, azt találod, hogy az otthonodat két vörös köpenyeges, szakállas idegen dúlta fel. Mielőtt észbe kaphatnál, a Krampusz, vagyis a Karácsony Ördöge túszul ejti a Télapót, és rajtad áll, hogy megmentsd Szent Miklóst, mielőtt felvirrad karácsony hajnala, és egy könyörtelen, virgácsot lengető szörnyeteg venné át a helyét, talán örökre.

A Krampusz éjszakája más, mint a legtöbb könyv. Valójában kapu egy varázslatos téli világba és egy kalandos történethez, melyet a karácsonnyal kapcsolatos írások és legendák ihlettek. A Krampusz éjszakájában TE döntöd el, hogy melyik utat választod, milyen veszélyekkel szállsz szembe, és még azt is, hogy a kalandod során veled szembekerülő különös teremtmények közül melyekkel küzdesz meg. De légy óvatos! Hogy sikerrel jársz-e a küldetésed során, netán csúfos kudarcot vallasz, csakis a TE döntéseiden múlik. Elég bátor vagy, hogy megmentsd a Mikulást, és elhárítsd a karácsonyi katasztrófát?

Jonathan Green, a nagy sikerű Démonlovagok című Fighting Fantasy-kötet szerzője 2015-ben indította el saját játékkönyvsorozatát ACE Gamebooks címmel, melyben olyan irodalmi klasszikusokat emelt át a sci-fi és a fantasy világába, mint az Alice Csodaországban vagy az Óz, a nagy varázsló. A magyar nyelvű ACE Gamebooks-kötetek sorát az angolul 2019-ben megjelent A Krampusz éjszakájával kezdjük most el – és hamarosan Drakula gróffal folytatjuk!

A Krampusz éjszakája

Szerző: Green, Jonathan
Kiadó: Chameleon Comix
Kiadás éve: 2021
Sorozat: ACE Gamebooks-kötetek
Címkék: Fantasy, Lapozgatós könyvek,
Nincs találat!
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat