• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_menofIrontripack2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_menofIrontripack3_lrg.webp

Men of Iron Battles Tri-pack: Men of Iron, Infidel, Blood & Roses

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges
 
0 értékelés

Címkék:

Nem kipróbálható,
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Közkívánatra visszatért a Men of Iron sorozat első három játéka: Men of Iron, Infidel és a Blood & Roses. De várj, ez nem minden, amit kapsz, hiszen itt van még a Azincourt-i csata a C3i magazin #22-es számából.


A mindent elindító játék, a Men of Iron a 14. század eleji gyalogság életébe enged újbóli betekintést, valamint ismét megtapasztalhatod a kombinált, fegyveres hadviselés felbecsülhetetlen értékét és a terepviszonyok jelentőségét és kihasználását a védekezések során. A megelevenedő történetek azokra a kulcsfontosságú összetevőkre helyezik a hangsúlyt, amelyek ezeket a csatákat oly lenyűgözővé tették: a hosszú íj védekező erejére, különösen akkor, ha gyalogos vagy akár lovas fegyveresekkel együtt használják.


Azincourt V. Henrik híres győzelmét írja le a százéves háború alatt.


A Men of Iron sorozat második kötete, az Infidel (Hitetlen) a keresztények és a muszlimok korai keresztes háborúinak korszakának főbb csatatereire repít. Ez az az időszak, amikor az európai nehézlovasság szerepe és ereje megkerülhetetlen volt - akik dühödt és nyílt rohamokra voltak képesek, karddal és lándzsákkal felvértezve - a kelet-európai/török könnyűlovasság taktikáival szemben – akik a lovas íjászokra helyezték a hangsúlyt.


A Blood & Roses az 1455 és 1487 közötti angliai Rózsák háborújára összpontosít. Ebben a hadviselésben a legtöbb ember valóban „vasból” volt, olyan erős és teljesen vértben, hogy az egységek mobilitása erősen megkérdőjelezhető volt. Ebben az időszakban jelent meg és került bevetésre a lőpor. És bár sok angol fegyveres ült lóháton, ezt szinte kizárólag a szállítás miatt tették. A legtöbb harc gyalogosan zajlott… és meglehetősen kegyetlen volt.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Men of Iron Battles Tri-pack: Men of Iron, Infidel, Blood & Roses

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Richard H. Berg,
Ralph Shelton,
Jack Polonka,
Mike Lemick
Kiadó: GMT Games LLC
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Nem kipróbálható,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat