• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gemklub_pandemiclegacy_0_evad2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gemklub_pandemiclegacy_0_evad3_lrg.webp

Pandemic - Legacy 0. évad (magyar)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A világ a pusztulás küszöbén, az óra pedig ketyeg...


1962. A hidegháború tombol. Ahol lehetett, szembeszálltunk a szovjetekkel. Egy új fenyegetés tűnik fel a láthatáron, egy új és halálos szovjet biofegyver, ami a "MEDUSA projekt" nevet viseli. Ez az ismeretlen eredetű fertőzés elbillentheti a hatalmi mérleg nyelvét, és sosem látott pusztítást okozhat. Erre képeztek ki titeket.


Ezért kerültetek titeket a CIA kötelékébe. Utazzátok be a világot alaposan megtervezett személyazonosságokat magatokra öltve, kutassátok fel az ellenséges erőket, és derítsetek fényt minden titkukra! Ez lesz karrieretek legfontosabb küldetése. A küldetésetek megköveteli, hogy ellenséges ügynököket semlegesítsetek, konkrét célpontokat szerezzetek meg, és a helyszínekre más CIA-ügynököket tegyetek, hogy gond nélkül végezhessétek a műveleteket. A világ sorsa múlik rajtatok, és már nincs sok időtök.


A MEDUSA projekt veszélyes új kórokozójának leküzdése rendkívül fontos, de nem ez az egyetlen fenyegetés, amellyel szembe kell néznetek. Az ellenséges ügynökök a világ minden részén jelen vannak, és a küldetésetek szempontjából kritikus fontosságú, hogy visszatartsátok őket, mielőtt tovább fokozhatnák a nemzetközi feszültséget. Szerencsére nem maradsz segítség nélkül. Koordináld a többi titkos munkatársad, és csapataikat használd ügyesen, minden stratégiai érzéked bevetve a különböző területeken, miközben megtisztítod a táblát és figyelemmel kíséred az egyéb célkitűzéseid is.

Az előzményként megjelent Pandemic Legacy 0. évada egy lebilincselő történet 2–4 játékos számára, amelyben egy 12 hónapos kampányt játszhattok végig. Sikereitek és kudarcaitok hatással lesznek majd a későbbi küldetéseitekre. A játékhoz nincs szükség az 1. és a 2. évad végigjátszására - a hidegháborús kémes thriller nyugodtan játszható ezek ismerete nélkül is. Akárcsak az első két Pandemic Legacy játékban, minden egyes játék új kártyákat, szabályokat és feltételeket ad a játékhoz, amelyek befolyásolják a rákövetkező játéküléseket. Minden létrehozott álnév új kontaktokat és eszközöket kap, hogy a terveit zökkenőmentesen végrehajthassa. És természetesen a CIA figyelni és értékelni fogja a bevetésen nyújtott teljesítményed. Dolgozz együtt ügynöktársaiddal ennek az új biológiai fenyegetésnek a megelőzésében és megfékezésében - rajtatok múlik a világ sorsa! 


Magyar nyelvű ismertető
Angol nyelvű ismertető

Pandemic - Legacy 0. évad (magyar)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerzők: Matt Leacock,
Rob Daviau
Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Pandemic Legacy játékok
Címkék: Kooperatív, Nem kipróbálható, Legacy játék, Pandemic Legacy, Eltérő játékos képességek, Tematikus (Amerigame), Akciópont szétosztás, Lap menedzsment, Szett gyűjtés,
32161,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
33366,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, újranyomás várható 2022-ben.
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
21233,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
35010,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat