Bűnügyi krónikák (Chronicles of Crime): 2400 (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_gemklub_bunugyikronikak_24002_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_gemklub_bunugyikronikak_24003_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 2 játékossal

Játékidő: 90 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerzők: David Cicurel, Wojciech Grajkowski

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2022

Sorozat: Bűnügyi krónikák játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Oldjátok meg a bűnügyeket a futurisztikus Párizsban a kibernetika és a megbízható hollótok segítségével!


„Te vagy Kalia Lavel. Mindig is a részese szerettél volna lenni a bűnözés elleni harcnak, csak úgy, mint híres felmenőid, éppen ezért is csatlakoztál a BelCor elit erőihez. Magasan képzett kiberügynökké váltál, de nem kellett sok időnek eltelnie, hogy rágyere, a főnökeid sokkal többet törődnek a profittal, mint a hétköznapi emberek igazságszolgáltatásával. Feladtad a jelvényedet, és most egy pici lakásban élsz egy tipikusan rossz környéken, a legtöbb kibernetikus implantátumodtól megfosztva. Ez azonban nem számít, hiszen végre megteheted azt, amire egy Lavel hivatott: megoldani a bűneseteket, és segíteni azoknak, akik nem számíthatnak senki másra ebben a könyörtelen világban.”


A Bűnügyi krónikák: 2400 egy önálló kaland, amelyben a legújabb technológiát használhatod a bűncselekmények megoldására. Kis kedvenced, a Cyber-Holló segít a bizonyítékokat elemezni, és az interneten való keresésben, hogy információkat találhass a gyanúsítottakról. A történetek során olyan kibernetikus implantátumokra is szert tehetsz, amelyek fejlesztik képességeidet. Ilyen pl. a szuperérzék, amely segít bizonyítékot találni a tetthelyen. Vagy a tomográf, amellyel gyorsan ellenőrizni tudod, hogy az aktuális beszélgetőpartneredben van-e bármiféle kiberfejlesztés? Vagy esetleg egy távirányóra vágynál, amellyel gyorsan semlegesíthetsz bármilyen elektronikai eszközt? A jövő tele van hasznos dolgokkal!


Legyél azonban óvatos, mert a technológia nem mindig áll a Te oldaladon! Akivel éppen beszélsz, ő ember vagy android? Ki bújik meg az avatárok mögött, akikkel a virtuális kibertérben találkozol? A bűnözők és a nyomozók közti harc évezredekre nyúlik vissza, de a 25. század elejére teljesen új szintre emelkedett.


Üdvözlünk hát a 2400-as év Párizsában! A technológia óriási mértékben fejlődött: andoridok sétálnak az utcán, és már semmi sem különbözteti meg őket az emberektől, ahogy a kibernetikus implantátumok használata is megszokottá vált. A mesterséges intelligencia már teljesen megkerülhetetlen, fontos szerepet játszik a mindennapi életben, és sokak számára a kibertér ugyanolyan fontos világgá vált, mint a valódi.

Párizs látképét most egy fél kerületet lefedő, hatalmas, áttetsző kupola uralja. Alatta egy magánváros fekszik, amelyet a BelCor hozott létre és irányít is egyszemélyben. Ez a város a gazdagoké és kiváltságosoké, csak ők élvezhetik a kényelmes házakat, a vízhez való korlátlan hozzáférést, a tiszta levegőt és a szabályozott hőmérsékletet.


Az egyenlőtlen lakhatási körülmények és az új technológiákhoz való kiváltságos hozzáférés nyugtalanságot szított a társadalomban, amely gyakran nyílt erőszakba torkollott. Párizs igen népszerű úticél az aszályok, járványok és háborúk dúlta régiókból származó emberek körében. Ez azonban nem az ígéret földje, sokkal inkább egy irgalmatlan, rideg világ, ahol a befolyásért való folyamatos harc minden réteget érint, a nemzetközi nagyvállalatoktól a szélsőséges politikai csoportokon át a hétköznapi utcai bandákig.


A Bűnügyi krónikák: 2400 tovább bővíti az un. Évezred sorozatot (The Millenium Series), amely játékok bár ugyanazzal a nagyszerű rendszerrel működnek, de izgalmas fordulatokat és érdekfeszítő univerzumot kínálnak, amely kalandok egy egész évezredet ölelnek fel 1400-tól 1900-on át, egészen 2400-ig. Mindhárom játék önálló, külön-külön játszható, de átível rajtuk egy összekötő narratív szál, ami plusz izgalmat jelent majd a játékosoknak!


Magyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertető


A Bűnügyi krónikák játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

11101,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
12535,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
11101,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
11049,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Kiegészítők:

5810,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.