• Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_phg_familiartales2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_phg_familiartales3_lrg.webp
  • Új

Familiar Tales

Új Társasjáték - Önálló játék
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Négy mágikus lény életük legnagyobb feladatát kapják: egy gyermek védelmére kell sietniük, mielőtt túl késő lenne!


A Familiar Tales egy kooperatív, pakliépítő, fantasy kaland 1-4 játékos részére. A játék egy izgalmas narratívára épül, amelyben a játékosok egy varázsló ismerőseinek bőrébe bújnak, akiket egy kitaszított hercegnő megmentésével és felnevelésével bíznak meg. Biztonságban kell tartaniuk a gyermeket a gonosz erőktől, akik természetesen holtan szeretnék őt látni, de ha gyerekekről van szó, nem elég csak a túlélésre játszani! Mint játékosok, nagyon jól tudjátok, hogy döntéseitek hatással lesznek a pátyolgatott kis életre. Ha győztök, és visszaszerzitek a trónt, csakis rajtatok múlik, hogy milyen királynőt ültettek oda.

Egy hatalmas világ nyílik meg előttetek, hiszen egy fantasztikus mesekönyv lapjain keresztül elevenednek meg az események, amelyek tele vannak elágazó utakkal és emlékezetes karakterekkel. Küzdjétek le az ellenségeket, és fedezzétek fel ennek az elvarázsolt világnak számos zegét-zugát. Az élményt nagyban segíti a részletgazdag elbeszélés, és a több évtizedet felölelő fantasy eposz. A játékhoz készült applikáció könnyen letölthető Windows-ra és Mac-re egyaránt, amire érdemes úgy gondolni, mint egy automatizált játékmesterre és történetmesélőre! Az alkalmazás egy digitális, kereshető szabálykönyvet is tartalmaz.


Az innovatív kártyajáték-rendszernek hála a játékosok karakterei szintet léphetnek, kártyapaklijuk épülhet, és személyre szabható. Ezekkel a kártyákkal mindenféle izgalmas akció végrehajtható a kampány során.


Ti készenálltok a mesére?


Ha a Plüssmesék és az Aztuán kalandjait követően egy új mesébe vágnátok bele, ne is keressetek tovább!


Angol nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat