Homoki história

Új Könyv
Malcolm J. Hunt negyedik regényében a M.A.G.U.S. legnemesebb hagyományaihoz méltón az olvasó egyszerre lehet részese Ynev jelenének és tárulnak fel előtte a múlt feledésre ítélt titkai.

Adatok:

Szerző: Hunt, Malcolm J.

Kiadó: Delta Vision

Kiadás éve: 2022


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

A manifesztációs háború második évében szokatlan összetételű csapat vág neki a Taba el-Ibara végtelen sivatagának, hogy régi történetek, legendák és mítoszok nyomába eredve szembeszálljanak az amundok testet öltött istenével, Amhe-Ramunnal. Az Aranykezű úrnő lovagjainak együtt kell működniük korábbi ellenségeikkel: birodalmi légiósokkal, fejvadászokkal, sötét varázstudókkal és sivatagi haramiákkal. Az epikus utazás az ellenséges területen félelmetes kihívás elé állítja őket, és hogy a sikerre legalább egy kis esélyük legyen, előbb – minden tapasztalatuk és előítéletük ellenére – meg kell tanulniuk bízni egymásban.


Malcolm J. Hunt – a Bosszúangyal, a Kígyószív és a Szörnyek családja szerzőjének – negyedik regényében a M.A.G.U.S. legnemesebb hagyományaihoz méltón az olvasó egyszerre lehet részese Ynev jelenének és tárulnak fel előtte a múlt feledésre ítélt titkai.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!