Homoki história

Új Könyv
Puhakötéses
 
0 értékelés
Malcolm J. Hunt negyedik regényében a M.A.G.U.S. legnemesebb hagyományaihoz méltón az olvasó egyszerre lehet részese Ynev jelenének és tárulnak fel előtte a múlt feledésre ítélt titkai.

Címkék:

Fantasy, Szerepjáték,
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A manifesztációs háború második évében szokatlan összetételű csapat vág neki a Taba el-Ibara végtelen sivatagának, hogy régi történetek, legendák és mítoszok nyomába eredve szembeszálljanak az amundok testet öltött istenével, Amhe-Ramunnal. Az Aranykezű úrnő lovagjainak együtt kell működniük korábbi ellenségeikkel: birodalmi légiósokkal, fejvadászokkal, sötét varázstudókkal és sivatagi haramiákkal. Az epikus utazás az ellenséges területen félelmetes kihívás elé állítja őket, és hogy a sikerre legalább egy kis esélyük legyen, előbb – minden tapasztalatuk és előítéletük ellenére – meg kell tanulniuk bízni egymásban.


Malcolm J. Hunt – a Bosszúangyal, a Kígyószív és a Szörnyek családja szerzőjének – negyedik regényében a M.A.G.U.S. legnemesebb hagyományaihoz méltón az olvasó egyszerre lehet részese Ynev jelenének és tárulnak fel előtte a múlt feledésre ítélt titkai.

Homoki história

Szerző: Hunt, Malcolm J.
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2022
Címkék: Fantasy, Szerepjáték,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat