• Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_dv_amars2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_dv_amars3_lrg.webp
  • Új

A Mars (On Mars)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Az emberi törekvések új határa!


Az első telepesek 2037-ben érkeztek a Marsra. Az alaptábor létrehozása utáni évtizedekben különféle magáncégek önfenntartó telepek kialakításán dolgoztak.


Az egyik ilyen vállalat vezető űrhajósaként részese lehetsz a legnagyobb, legfejlettebb Mars-kolónia kialakításának. Kezdetben teljesen a Föld támogatásától függsz, és sokat kell ingáznod az űrállomás és a bolygó felszíne között. Ahogy a kolónia növekszik, a földi nyersanyagoktól való függésed úgy csökken, bányák, energiagenerátorok, vízkinyerők, üvegházak, oxigéngyárak és menedékek építésével. A célod, hogy önfenntartó kolóniává váljatok, függetlenedve minden földi szervezettől.


Ehhez meg kell találnod a túléléshez szükséges nyersanyagok – a víz, a levegő, az energia és az élelem – egyensúlyát.


A gyarmatosítási fázis során minden játékos akciókat hajthat végre. A rendelkezésre álló lehetőségek attól függenek, hogy a játékos éppen a tábla melyik oldalára helyezkedik. Ha orbitális pályán, akkor tervrajzok készíthetők, technológiák vásárolhatók és fejleszthetők, valamint készletek vehetők át a Raktárból. Ha a bolygó felszínén, akkor a játékos a robotjai segítségével épületeket építhet, a tervrajzok segítségével épületeket fejleszthet, tudósokat és új szerződéseket fogadhat el, új hajókat fogadhat, és a Mars járójával felfedezheti a bolygó felszínét. A transzfer fázisban a játékosok a kolónia és az űrállomás között utazhatnak.


Elég bátor vagy, hogy részt vegyél az emberiség legnagyobb kihívásában?


Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőDobozbontás (Kickstarter Edition)Angol nyelvű játékmenet

Új
22106,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 2022-07-29
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat