• Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_deltavision_oathabirodalomesaszamuzeteskronikai2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_deltavision_oathabirodalomesaszamuzeteskronikai3_lrg.webp
  • Új

Oath: A birodalom és a száműzetés krónikái (Oath: Chronicles of Empire and Exile)

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Változtasd meg a történelem menetét, abban a korban, amikor birodalmak emelkednek fel és buknak el... a te meséd pedig legendává válik.
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Az Oath-ban egytől hat játékosig irányíthatjátok egy ősi ország történetét. Egy játékos a kancellárt fogja alakítani, aki vasmarokkal és fegyelemmel kormányoz. A többi játékos a kancellár utódjává válni kívánó polgárok vagy a birodalom megdöntésére törekvő, kétségbeesett száműzöttek szerepét veszi át.


Kezdj el gyorsan játszani. Ha nem szereted előre elolvasni a szabályokat, a kártyaalapú előkészítés és a gyors ismertető segíteni fog neked az elkezdésben! Egy kiterjedt és lenyűgöző világ. Az Oath több száz egyedi illusztrációkkal és képességekkel rendelkező kártyát tartalmaz, amelyek még a legügyesebb játékos számára is elképesztő stratégiai lehetőségeket kínálnak.


Az Oath emlékezik. Minden Oath-játék egy állandóan változó kampányban kapcsolódik össze, amely több játékoscsoportot is képes kiszolgálni. Az asztalnál ülő minden játékosnak megvan a képessége arra, hogy megváltoztassa a történelem menetét. Építs nagyszerű műemlékeket, majd nézd végig, ahogy azok a következő generációkban romba dőlnek.


A doboz tartalma:


Neoprén játéktér, 23 helyszínkártya, 198 lakosságkártya, 5 jövőképkártya, 6 játékosbábu, 94 hadtest, 36 támogatásjelző, 20 titokjelző, 17 kocka, 8 haladásjelölő, 6 játéktábla, birodalmi ereklyetár-tábla, 21 ereklyekártya, 2 lobogólapka, esküdtjelző, 4 célreferencia-kártya, 6 építménykártya, 2 játékossegédlet, krónikasegédlet, 8 archívum-elválasztó, világdoboz, 8 titok-szorzójelző


Mechanikus herceg (egyszemélyes bot)


mechanikus herceg tábla, hercegi ereklyetár, szabálylapka, gondolatmenetlap, 10 kartonjelölő


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Oath: A birodalom és a száműzetés krónikái (Oath: Chronicles of Empire and Exile)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Cole Wehrle
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Oath játékok
Címkék: Fantasy, Egyedül is játszható, Történetmesélés, Kockadobás, Többségi birtoklás, Politikai, Kampány alapú, Draftolás, Terület elkerítés/leválasztás, Lap menedzsment,
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat