• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_boarddice_teotihuacan_expansionperiod2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_boarddice_teotihuacan_expansionperiod3_lrg.webp

Teotihuacan: Expansion Period

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges
 
0 értékelés

Címkék:

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Értékelés

Növeld a befolyásod Teotihuacan-ban és a Yucatán-félszigeten belül is.


Teotihuacan birodalommá bővül! Az egykori város túlnő régi határain, katonai expedíciói egészen a Yucatán-félszigetig érnek. A harcosokból telepesek lesznek, új nyersanyagokat fedeznek fel, és az obszidián nyújtotta gazdagság újabb felfedezéseket hoz magával.


A Teotihuacan: Expansion Period egy moduláris kiegészítő a Teotihuacan: City of Gods játékhoz. Számos új lehetőséggel bővíti és gazdagítja a játékélményt.


Obszidián - egy új, "vad" nyersanyag, amely minden másnál erősebb, más modulok speciális akcióihoz használható, új nyersanyag táblára kerül, valamint a gyorsabb játékmenetben is segít.


Kúria - egy új akciótábla kerül a játékba a Palota tábla helyére, amely új lehetőségeket kínál a templomok megmászására és a munkások felturbózására.


Oltárok és sámánok - ez a modul egy teljesen új dimenziót ad a játékhoz. Az akciótáblák közötti, korábban üres helyek mostantól az oltároknak és sámánoknak adnak otthont - új játékfiguráknak, amelyek az óramutató járásával ellentétes irányban mozognak, és saját akciókat hajtanak végre.


A birodalom bővítése - az új Birodalmi tábla rengeteg lehetőséget kínál, miközben tökéletesen integrálódik az alapjátékba. Az új Hódítás tábla, amely kompatibilis a korábbi kiegészítőkkel, lehetővé teszi a játékosok számára, hogy harcosokkal új földeket érjenek el, majd telepesekké válva előre haladjanak a Holtak útján.


Haladó Teotibot - új funkciók a Teotibot, az egyszemélyes ellenfeled számára, kompatibilissé téve őt az összes új tartalommal.


...és még sok minden más! Jelentős felfedezések kerülnek a játékba, amelyek erősebbek, mint a hagyományos felfedező lapkák, de nehezebb is hozzájuk jutni. Speciális maszk lapkák, amelyek lehetővé teszik az akár 11 maszkból álló készletek gyűjtését! Több pap és papnő, egy új évszak lapka, új technológiai lapkák, kezdő lapkák és királyi lapkák.


Angol nyelvű ismertető

Teotihuacan: Expansion Period

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Daniele Tascini,
Turczi Dávid
Kiadó: Board&Dice
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Teotihuacan játékok
Címkék:
6295,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat