• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_ngp_vampirethemasquerade_heritage2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_ngp_vampirethemasquerade_heritage3_lrg.webp

Vampire: The Masquerade - Heritage

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Formáld te magad 700 évnyi vámpírok- és emberek által szőtt történelmet, ebben a gyorsan játszható, „örökség” típusú játékban!


A Vampire: The Masquerade - Heritage játékban egy ősi vámpírt alakítasz. 700 évet átölelő, ősi titkok nyomába eredsz, miközben megpróbálod elkerülni az inkvizíciót, és megpróbálod megmenteni, ami a saját emberségedből még megmaradt.


A Heritage (Hagyaték) egy gyorsan játszható legacy, vagyis örökség típusú játék. Minden játékban a játékosok egy közös „készletből” karaktereket adnak hozzá a vérvonalukhoz. Ezek a karakterek befolyásolják a különböző vámpíros "csatatereket", és segítenek a történelmi hátterű küldetések teljesítésében. Egy nemesi származású harcos például támogathatja Jeanne d'Arc-ot Orleans ostromának befejezésében, ugyanakkor megváltoztathatja egy belső, vámpírok közötti hatalmi harc egyensúlyát, vagy magára vonhatja az inkvizíció figyelmét. A játékosok a vérvonalukban szereplő karakterek gyűjtése mellett a klánuk egyedi intrikakártyáit is használhatják – amelyek a játékszabályokat az adott klán karakteréhez illő módon befolyásolják.


Minden egyes játék után a játékosok rögzíthetik az eredményeiket egy saját játékos lapon, amely a hétszáz éves történelem során véghez vitt tetteik krónikájaként szolgál majd, és így a kampány végkimenetelét is befolyásolja.


Emellett a játékosok néhány halandót is véglegesen vámpírrá változtathatnak, ha az adott karakter kártyája megfordításra kerül a kártyavédőjében. Ilyenkor felfedésre kerül a vámpír mivoltjuk, amely új képességekkel és névvel ruházzák fel őket.


Ahogy a játékosok haladnak a történelmi küldetéskártyákkal, úgy haladnak előre a történetben is, útközben új kihívásokat, karaktereket és jutalmakat nyitva meg.


A hétszáz év végül egy csúcspontot jelentő befejezéssel ér véget, amikor a játékosok a kampány során összegyűjtött nyomok, szövetségesek és hatalmuk segítségével igyekeznek megfejteni az ősi rejtélyeket.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Vampire: The Masquerade - Heritage

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Babis Giannios
Kiadó: Nice Game Publishing
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Fantasy, Horror, Nem kipróbálható, Legacy játék, Draftolás,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat