Feed the Kraken (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_funtails_feedthekraken2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_funtails_feedthekraken3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 5-11 játékos

Játékidő: 90 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Dr. Hans Joachim Höh, Maikel Cheney, Tobias Immich

Kiadó: Funtails

Kiadás éve: 2022
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Hűséges tengerészek, kegyetlen kalózok, őrült kultisták és... a Kraken!


A dobozban az angol mellett, külön német nyelvű játékszabály, külön német kártyapakli és német matricák is találhatók a német lokalizációhoz!


Feed the Kraken egy titkos szerepes, nyomozós játék, három aszimmetrikus frakcióval. Hiába ül minden játékos ugyanabban a hajóban, ha különböző irányokba akarnak navigálni! A tengerészeknek biztonságban el kell jutniuk a szárazföldre, míg a kalózok hőn áhított célja, hogy titokban a Bermuda-háromszögbe manőverezzék a hajót. Eközben az őrült szektások azon igyekeznek, hogy meggyőzzék a legénység egy részét, segítsenek nekik megidézni sötét urukat - a Krakent - a tenger mélyéről, aki majd mindannyijukat "megmenti"...


Mindegyik titkos frakció a játéktábla egy-egy területét akarja elérni. Minden körben a hajó a három lehetséges irány egyikébe hajózik majd - de melyik lesz ez az irány? Az aktuális kapitány és kiválasztott első tiszt nekilátnak tanulmányozni az ősi tengeri térképeket, és a gyakran egymásnak ellentmondó parancsaikat átadják a kiválasztott navigátornak, akinek meg kell hoznia a végső döntést. Eközben a legénység többi tagja éli a legénységek szokásos mindennapjait: rumot isznak, szerencsejátékot játszanak, és ősi tengeri szörnyekről szóló mesékkel szórakoztatják egymást.


Minden irányváltás után a hadnagy és a navigátor távozik a szolgálatból, és a kapitánynak találnia kell valakit, aki még elég józan ahhoz, hogy átvegye a helyüket. Mindenki megbeszélheti, hogy az utolsó navigáció mennyire sikerült jól, mehet az egymásra mutogatás, hogy ki a hibás az aktuális irányért, és kinek kellene betöltenie a megüresedett posztokat. Meg kell győznöd a többieket, hogy az ő érdekük is azt szolgálja, ha te leszel a következő első tiszt vagy navigátor! Akár fegyvert is ránthatsz, hogy nyílt lázadásban te legyél az új kapitány! De vajon meddig leszel képes megtartani a legénységed bizalmát? A következő lázadásnak már te leszel a célpontja, ha döntéseid nem nyerik el a többiek tetszését. Oh, igen, talán érdemes megemlíteni még, hogy a kultisták úgy is nyerhetnek, ha vezetőjük feláldozza magát Kraken eledelnek… de hát a kultisták már csak ilyenek.

Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!