• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_grimlordgames_theeverrain2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_grimlordgames_theeverrain3_lrg.webp

The Everrain

Új Társasjáték - Önálló játék
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Egy kooperatív, történetvezérelt felfedezőjáték egy megsemmisülés szélén álló világban.


A világ fuldoklik. Amikor az Örökeső első cseppjei megeredtek, nem kongattak vészharangot. De ahogy a hetekből hónapok, a hónapokból évek lettek, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy ez az eső nem fog elállni. Idestova 5 éve már, hogy az eső egy percre sem szűnt meg esni. Földek és helyek kezdtek eltűnni a hullámok árnyékában, és nemsoká mindannyiunkat elsodornak. Tennünk kell valamit, különben a víz mélye lesz a sírunk. Eleinte nem tudtuk, mi az okozza az Örökesőt, de azóta fájdalmas felismerésként nyilvánvalóvá vált, hogy az óceán Ősi Istenei felébredtek, és haragra szomjaznak. Túl soká gyarapodtak a föld emberei és teremtményei, és az Ősi Istenek elhatározták, itt az ideje a tenger új korszakának. Tennünk kell valamit, mielőtt mindent elpusztít a dagály. Gyűjtsétek össze a legénységet, bátor hősölet, és találjátok meg a módját, hogy az istenek megbékéljenek, és újra álomba szenderüljenek. Állítsátok meg az Örökesőt... különben belefulladtok ebbe az áradó, új világba.


A The Everrain egy kooperatív felfedezőjáték, amelyben a játékosoknak össze kell állítaniuk a saját, tehetséges tengerészekből álló legénységüket, és ki kell hajózniuk a sötét vizekre, egy olyan világba, amely egy végtelen és nyomasztó vihar függönye alatt küzd az életéért, és amely azzal fenyeget, hogy vízbe fúl a világ. A játékosoknak küldetéseket teljesítve, legénységüket bővítve, hajójukat fejlesztve és az Örökeső forrását kutatva kell helytállniuk, mielőtt túl késő lenne.


Szerényen indulva, minden játékosnak át kell szelnie az Örökeső tengereit, hogy új helyeket fedezzen fel. A játéktábla moduláris lapkákból véletlenszerűen generálódik, így a játék minden egyes alkalommal teljesen egyedi felállással várja a játékosokat.


Mindenki saját hajóval és alap legénységgel kezdi a játékot, a tapasztaltabb legénységet a kikötővárosok félhomályos kocsmáiban lehet fellelni vagy hajóroncsokból megmenteni. A játék a küldetések teljesítésével halad előre, amelyek jutalmakat is biztosítanak, de fontos cselekményszálakat is elindíthatnak, így a játékosoknak óvatosnak kell lenniük, mivel az Ősi Istenek kegyencei is igyekeznek a saját céljaikat előre mozdítani. A harcok hajóról hajóra, sőt a játékos hajójának fedélzetén is zajlanak, így a legénység minden tagjának mindenre készen kell állnia!


Angol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

The Everrain

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Adam Smith
Kiadó: Grimlord Games
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Fantasy, Kooperatív, Egyedül is játszható, Történetmesélés, Kockadobás, Kalózos, Felfedezés, Lapka lepakolás, Festhető figurák, Eltérő játékos képességek, Moduláris tábla,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat