The Everrain (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_grimlordgames_theeverrain2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_grimlordgames_theeverrain3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 2 játékossal

Játékidő: 180 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerző: Adam Smith

Kiadó: Grimlord Games

Kiadás éve: 2022


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Egy kooperatív, történetvezérelt felfedezőjáték egy megsemmisülés szélén álló világban.


A világ fuldoklik. Amikor az Örökeső első cseppjei megeredtek, nem kongattak vészharangot. De ahogy a hetekből hónapok, a hónapokból évek lettek, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy ez az eső nem fog elállni. Idestova 5 éve már, hogy az eső egy percre sem szűnt meg esni. Földek és helyek kezdtek eltűnni a hullámok árnyékában, és nemsoká mindannyiunkat elsodornak. Tennünk kell valamit, különben a víz mélye lesz a sírunk. Eleinte nem tudtuk, mi az okozza az Örökesőt, de azóta fájdalmas felismerésként nyilvánvalóvá vált, hogy az óceán Ősi Istenei felébredtek, és haragra szomjaznak. Túl soká gyarapodtak a föld emberei és teremtményei, és az Ősi Istenek elhatározták, itt az ideje a tenger új korszakának. Tennünk kell valamit, mielőtt mindent elpusztít a dagály. Gyűjtsétek össze a legénységet, bátor hősölet, és találjátok meg a módját, hogy az istenek megbékéljenek, és újra álomba szenderüljenek. Állítsátok meg az Örökesőt... különben belefulladtok ebbe az áradó, új világba.


A The Everrain egy kooperatív felfedezőjáték, amelyben a játékosoknak össze kell állítaniuk a saját, tehetséges tengerészekből álló legénységüket, és ki kell hajózniuk a sötét vizekre, egy olyan világba, amely egy végtelen és nyomasztó vihar függönye alatt küzd az életéért, és amely azzal fenyeget, hogy vízbe fúl a világ. A játékosoknak küldetéseket teljesítve, legénységüket bővítve, hajójukat fejlesztve és az Örökeső forrását kutatva kell helytállniuk, mielőtt túl késő lenne.


Szerényen indulva, minden játékosnak át kell szelnie az Örökeső tengereit, hogy új helyeket fedezzen fel. A játéktábla moduláris lapkákból véletlenszerűen generálódik, így a játék minden egyes alkalommal teljesen egyedi felállással várja a játékosokat.


Mindenki saját hajóval és alap legénységgel kezdi a játékot, a tapasztaltabb legénységet a kikötővárosok félhomályos kocsmáiban lehet fellelni vagy hajóroncsokból megmenteni. A játék a küldetések teljesítésével halad előre, amelyek jutalmakat is biztosítanak, de fontos cselekményszálakat is elindíthatnak, így a játékosoknak óvatosnak kell lenniük, mivel az Ősi Istenek kegyencei is igyekeznek a saját céljaikat előre mozdítani. A harcok hajóról hajóra, sőt a játékos hajójának fedélzetén is zajlanak, így a legénység minden tagjának mindenre készen kell állnia!


Angol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat