• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_rebellionunplugged_sniperelite_theboardgame2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_rebellionunplugged_sniperelite_theboardgame3_lrg.webp

Sniper Elite: The Board Game

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Dolgozzatok össze, hogy megtaláljátok a rejtőzködő mesterlövészt, mielőtt befejezné a küldetését.


1943-at írunk, és valami mozgolódik a sötétben. A Sniper Elite: The Board Game egy 1-4 játékosnak részére készült lopakodós akció társasjáték, amelyben próbára kell tennetek a szerencséteket, és megpróbálni előre látni az ellenséget. A Sniper Elite ugyanis egy rejtett mozgásos játék, amely az ikonikus videojáték-sorozaton alapul.


Az egyik játékos a szövetséges mesterlövész, Karl Fairburne szerepét veszi fel, míg a legfeljebb három másik játékos német katonákat irányít, akik megpróbálják megtalálni az egyensúlyt a bázisuk védelme és Karl levadászása között.


Mesterlövészként Karl tartózkodási helyét titokban kell tartanod a többi játékos elől, amire egy titkos, rejtett tábla szolgál, ahol követheted a mozgásodat, miközben az árnyékban lopakodsz a céljaid felé. Több ellenféllel szemben, de nem túlerőben, gondosan kell tervezned, és figyelned kell a pontos időzítésre, mivel minden egyes lövésed és teljesített célod egyre több információt árul el rólad az ellenségnek, amire szüksége van ahhoz, hogy a helyzetedet leszűkíthesse.


A német védőknek a taktikai tervezés és a gondos megfigyelés összjátékával kell követnie a mesterlövész mozgását; miniatűrjeikkel pedig elzárhatják az utakat, őrizhetik a sebezhető területeket, hogy rajta üthessenek a belopakodón.


A játék Turczi Dávid és Noralie Lubbers által tervezett egyszemélyes módot is tartalmaz, amikor is te irányítod a mesterlövészt, míg az ellenséget egy AI-pakli. Tedd próbára az eszedet ezzel a félelmetes ellenféllel szemben, és nézd meg, hogy a szövetségesek számára felbecsülhetetlen értékű győzelmet tudsz-e aratni felette.


Angol nyelvű ismertető


Sniper Elite: The Board Game

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: David Thompson (I),
Roger Tankersley
Kiadó: Rebellion Unplugged
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Sniper Elite játékok
Címkék: Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Wargame, II. világháború, Festhető figurák, Akciópont szétosztás, Titkos mozgás,
14264,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat