Fanfár

Új Könyv

Adatok:

Szerző: Briand, Paul

Kiadó: Tuan Kiadó

Sorozat: Fanfár


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Az ​emberiség birtokba vette a galaxist, de csupán néhány évszázadon át uralkodhatott: a leigázott fajok fellázadtak a zsarnokok ellen. A háború hosszú volt és könyörtelen, az emberek visszahúzódtak szülőbolygójukra, a Földre. Az ellenség azonban nem érte be ennyivel, ki akarta irtani a legyőzött hódítókat.


S ekkor megépültek a város méretű űrbárkák, amelyeken emberek tízezreit próbálták átmenekíteni a világmindenség peremén lévő menedékbolygók felé. Az egyik ilyen bárka Hajóanya volt, mely évszázadokon át haladt az űr végtelenjében. A fedélzetén élő emberek új és még újabb generációi már elfeledték fajuk múltját, elfeledte a fogalmak jelentését – csak a saját világuk érdekelte őket. Az egyetlen világ, amelyet ismertek: Hajóanya.


De az ádáz ellenség nem tett le arról, hogy az emberiség írmagját is elpusztítsa. A Bestiák naszádja megtámadta Hajóanyát, aki létezése utolsó pillanatában erre a planétára, a Menedékre mentette gyermekeit.


S teltek a századok… Menedék lakói felépítették saját civilizációjukat. Városokat és büszke, háromárbócos hajókat építettek, a tengereket járták, háborúztak és szerettek – éltek, ahogy tudtak, de mindvégig a rejtélyes múlt árnyékában, az ősök titokzatos hagyatékai között léteztek.


De az űr mélyéből ismét felbukkantak a Bestiák, hogy félelmetes fegyvereikkel bevégezzék az elődeik által megkezdett népirtást.


S a kalózok, a grófok és bárók, a tudósok és az udvari bolondok, a Menedék lakói, valamennyien hétköznapi, egyszerű emberek, miként hajdan földi őseik, ismét harcra kényszerültek…


A Fanfár sorozat többi tagja:

1-2 a(z) összesen 2 elemből
300,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
300,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat