• Új
 • Új
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_ludicreations_soyouvebeeneaten2_lrg.webp
 • Új
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_ludicreations_soyouvebeeneaten3_lrg.webp
 • Új

So, You've Been Eaten.

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Szóval, megettek...


Ez van… De ne aggódj, ez csupán foglalkozási ártalom. Valójában meglehetősen gyakori az 5-ös szintű Mélyűr Bányászok körében, és egyesek állítása szerint szinte elkerülhetetlen. És, hát, valljuk meg, ez pontosan így is van. Már csak azért is, mert a kristályok, amelyeket bányásznál, történetesen óriási űrbestiák bendőjében rejtőznek. Ahhoz, hogy megszerezd őket, szóval, hát, meg kell, hogy egyenek.


De pánikra semmi ok, mi pontosan azért vagyunk, hogy segítsünk megemészteni (érted) ezt a mind fizikai, mind pedig mentális kihívást jelentő traumát. Ez a kis praktikus szimulációs / túlélési útmutatónk minden újonc számára alapfelszerelés, hogy végül egy eredményes, a vártnál talán picit tovább tartó, űrbányász karriert tudhass a magadénak.


Hogy sikeres lehess, és elegendő kristályt bányász ki az elvárt kvótához, létfontosságú, hogy a cég számára költséghatékonyan használd a rendelkezésedre álló jetpacket, amivel kijuttathatod magad a bestia pocakjából. Noha erre a vadállat testi reakciója nem összeegyeztethető az élettel - értsd, belepusztul -, az emberi fejlődéshez és a vállalat nyereségéhez való hozzájárulását határozottan értékelendő.


Abban az esetben, ha a bestiában jelenlévő baktériumok eluralkodnának rajtad, és megemésztődsz, ne aggódj. A nem szerves részeid végül sok hasznot hoznak majd a jövőbeli űrbányászok számára. Sőt, az expedíciód során szép számmal találkozhatsz olyan felszereléssel, amelyek nyilvánvalóan kevésbé képzett újoncok próbálkozásainak maradványa.


Végül pedig az is előfordulhat, hogy nem tudod összegyűjteni a szükséges kristályokat, mire elérnéd a fenevad emésztőrendszerének a végét. Ebben az esetben, az úgynevezett "2. számú végződés" lép életbe, nevezetesen, a fenevadat egy másik nyílásán hagyod el, mint amelyen beléptél. Élve, de örökre megváltozva. Ahogy egy alapos fertőtlenítés és karanténidőszak után lesz a teljesítményed kiértékelve, a fenevad azon erőfeszítéseivel szemben, hogy felemésszen téged.

A So, You've Been Eaten. társasjátékban a Bányász és a Szörnyeteg kerül szembe egymással. A Bányász a kristályok gyűjtésével, a Szörny pedig az immunválaszai kifejlesztésével és a Bányászt megtámadó baktériumai által szerez pontokat.


A Bányász akkor és azonnal nyer, ha mind a 8 különböző Kristályt begyűjti, a Szörny pedig akkor, ha négy azonos típusú Baktérium támadás után sikeresen megemészti a benne turkászó Bányászt. Természetesen mindig fennáll annak a lehetősége, hogy a Bányász egyszerűen csak átmegy a Szörnyeteg szervezetén. Ilyenkor a legtöbb pontot szerző játékos nyer!


A játékot az alábbi leosztásban lehet játszani:


 • Két játékossal: az egyik játékos a Bányász, a másik pedig a Szörnyeteg.
 • Egy játékossal: a Bányász játékos egy alvó Szörny ellen.
 • Egy játékossal: a Szörny játékossal egy robot Bányász ellen.
 • Nulla játékossal: egy alvó szörnyeteg egy robotbányász ellen.

Angol nyelvű játékszabályDyspepto-Beastmol Mini-ExpansionAngol nyelvű ismertető (Collector's Edition)
Angol nyelvű játékmenet (Collector's Edition)

So, You've Been Eaten.

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Scott Almes
Kiadó: LudiCreations
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Sci-fi, Egyedül is játszható, Kártyajáték, Kalandjáték, Kockadobás, Eltérő játékos képességek, Lap menedzsment, Szett gyűjtés,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat