• Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_cmon_trudvanglegends2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_cmon_trudvanglegends3_lrg.webp
  • Új

Trudvang Legends

Új Társasjáték - Önálló játék
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Értékelés

Óvakodj a tetteid következményeitől, miközben elmerülsz a mítoszok és legendák világában!


A Trudvang Legends az epikus skandináv és kelta mítoszokban és mondákban gazdag világába repít, legendás hősök szerepébe helyezve a játékosokat, akik egy dinamikus, folyamatosan változó fantáziavilágban hagyhatnak nyomot.


A játékban - amely a Trudvang Chronicles című svéd szerepjátékon alapul - egy epikus mondaciklusban vehetnek részt a játékosok, amelyben az elért eredményeik nemcsak magát a világot változtatják meg, hanem azokat a szabályokat is, amelyek alapján az istenek, a népek és a természet kölcsönhatásba lépnek egymással. Kalandkönyvek egymásba fonódó során keresztül bontakozik ki a történet, és a meghozott döntések rajta hagyják kézjegyüket a történeten is: megváltoztatják a szuverén nemzetek közötti kapcsolatokat, királyi trónokat bitorolnak, új átjárókat hoznak létre, vagy akár a térkép egyes részeit lezárják és feloldják.


A változások a Trudvang Legends-ben fizikailag is megjelennek, mivel a tábla egyes részei ténylegesen megváltoznak, így a korábbi hősgenerációk tettei hatással lesznek a jövőbeli eseményekre. A változások azonban csak addig maradnak fenn a köztudatban, amíg a történelem emlékszik rájuk, ami biztosítja a játék végtelen újrajátszhatóságát, így még ugyanazt a kalandkönyvet többször végigjátszva is teljesen más élményben lehet részünk, hiszen maga a világ is megváltozott. A saját sorsuk kovácsaként a hősök akár történelmi események főszereplőivé is válhatnak, hiszen királyok, céhmesterek vagy akár istenek is lehetnek belőlük!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat