Csavargódal (Vagrantsong) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2022_gemklub_csavargodal2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2022_gemklub_csavargodal3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Justin Gibbs, Matt Carter, Kyle Rowan

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2023


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Szabadítsátok fel a kísérteteket!


Felszállsz a Silver Ferryman szerelvényére, ahol álmokat kergethetsz, de a múlt elől is menekülhetsz. Ami biztosan vár téged, az egy üdvözlő kéz - fehér kesztyű, feszes bőr... és egy hegedűs valahol a távolban, aki egy szörnyen hívogató dallamot játszik. Lehet, soha nem akarsz majd elmenni innen.


A Csavargódal különleges hangulatú, kooperatív, történetközpontú, legacy kalandjáték. A játékosok egy száguldó vonaton próbálnak rájönni, történetről történetre, hogyan „szelídítsék” meg a kísérteteket... Legacy: a játék során megváltozhatnak egyes szabályok, illetve újak léphetnek életbe; megváltozhatnak vagy végleg kikerülhetnek játékelemek.


A játék kampányának több, mint 20 forgatókönyvének mindegyikében a játékosok felváltva költhetik el 3 érméjüket akciók végrehajtására, például: mozogjanak a vonattáblán, felkutassák az ismeretlent, vagy olyan tárgyak után, amelyek segíthetnek kijutni egy-egy szorult helyzetből. Emellett a játékosok exkluzív akciókra is költhetnek, hogy emlékeztessenek egy Haint-et (a Hoodoo hiedelem szerint egy boszorkányszerű lény) elveszett emberségére, mindezt annak reményében, hogy kiszabadítják a szellemet a szellemvonat csontig hatoló szorításából, és ezzel teljesítik a küldetést. De vigyázzatok! Minden Haint-nek meg van a maga kis trükkje és játékmechanikája. És semmitől sem riadnak vissza, hogy a játékosok elveszítsék minden emberségüket, és így örökre a fedélzeten maradjanak.


Minden egyes forgatókönyv után a játékosok egy pillanatra megpihenhetnek, így lehetőségük nyílik arra, hogy kicseréljék a képesség- és szemétkártyáikat, meggyógyítsák a csavargójukat, és felkészüljenek a következő találkozásra az Silver Ferryman fedélzetén.Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.